Trabzonspor Kasımpaşa Maçı 11'inde Flaş Sağ Bek Değişikliği

Trabzonspor 04.03.2019 - 19:21, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Kasımpaşa Maçı 11'inde Flaş Sağ Bek Değişikliği

Trabzonspor Kasımpaşa Maçı 11'inde Flaş Sağ Bek Değişikliği Trabzonspor’un 11’i; Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Zargo Toure, Majid Hosseini, Filip Novak, Jose Sosa, Abdulkadir Parmak, Caleb Ekuban, Yusuf Yazıcı, Anthony Nwakaeme, Hugo Rodallega Yedekler: Arda Akbulut, Vahid Amiri, Murat Cem, Batuhan Artarslan, Ali Osman Karnapoğlu, İbanez   Teknik direktör Ünal Karaman’ın Pereira ve Kamil’in yokluğunda kimi oynatacağı merakla beklenirken Karaman Hüseyin’i tercih etti. Karaman stoperde Toure ve Hosseini’yi oynatırken Hüseyin’i ise sağbeke çekti.   Kasımpaşa 11'i: Scuffet, Veysel Sarı, Josue Sa, Ben Youssef, Veigneau, Pavelka, Sadiku, İlhan Depe, Tarkan Serbest, Trezeguet, Perica Yedekler: Ramazan, Eray, Özgür, Khalili, Karim, Heintz, Hajradinovic, Azad, Hasan, Uğurcan (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Trabzonspor Kasımpaşa Maçı 11'inde Flaş Sağ Bek Değişikliği

Trabzonspor’un 11’i;

Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Zargo Toure, Majid Hosseini, Filip Novak, Jose Sosa, Abdulkadir Parmak, Caleb Ekuban, Yusuf Yazıcı, Anthony Nwakaeme, Hugo Rodallega

Yedekler: Arda Akbulut, Vahid Amiri, Murat Cem, Batuhan Artarslan, Ali Osman Karnapoğlu, İbanez

 

Teknik direktör Ünal Karaman’ın Pereira ve Kamil’in yokluğunda kimi oynatacağı merakla beklenirken Karaman Hüseyin’i tercih etti. Karaman stoperde Toure ve Hosseini’yi oynatırken Hüseyin’i ise sağbeke çekti.

 

Kasımpaşa 11'i:

Scuffet, Veysel Sarı, Josue Sa, Ben Youssef, Veigneau, Pavelka, Sadiku, İlhan Depe, Tarkan Serbest, Trezeguet, Perica

Yedekler: Ramazan, Eray, Özgür, Khalili, Karim, Heintz, Hajradinovic, Azad, Hasan, Uğurcan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.