TRABZONSPOR GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BİLET FİYATLARI

Trabzonspor 24.04.2017 - 21:28, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

TRABZONSPOR GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BİLET FİYATLARI

Trabzonspor'un ligin 29. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı.
Trabzonspor Külübünden Yapılan Açıklamada Şu İfadelere Yer verildi; Trabzonspor, senin desteğinle ayağa kalktı! Hem oynadığı futbol hem de aldığı puanlarla “geliyorum” dedi. Şimdi kalan haftalar önümüzdeki sezonun provası olacak. Sadece saha içinde değil tribünde de güçlü bir Trabzonspor algısının sürmesi için yeni zaferlerin yolunda hep beraber yürümeliyiz. Takım sahada, yönetim kulüpte, taraftar tribünde aynı heyecanla lig sonuna kadar “bir” oluyoruz, “biz” oluyoruz, Trabzonspor oluyoruz. Yeni hedefimiz Gençlerbirliği maçı ve o tribünleri yine dolduruyoruz. Takımımızı 90 dakika destekliyoruz. Bu yüzden bir kez daha “Hayde” diyoruz. İşte, 29 Nisan Cumartesi günü Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Arenada Gençlerbirliği ile yapacağı maçın bilet fiyatları; BİLET FİYATLARI (Türk Lirası) Kale Arkaları (Güney-Kuzey) 30,00 Doğu 60,00 Batı 100,00 VIP Silver 150,00 VIP Gold 200,00 VIP Platinum 250,00 Bilet Fiyatları Yüksek Olduğu Dile Getilince Başkan Muharrem Usta'dan Resmi Twetter hesabından Bu resmi Paylaşarak  Madem ki yayınladık; tabi ki uyacağız. Hava sıcaklığı da uygun olduğuna göre... Haydi formalarımızla Medical Park Arena'ya. Var mısınız? şeklinde Paylaşımı büyük beğeni topladı. Resmi Sayfadan Bildirilen Revize edilen  maç bilet fiyatları   Takımımızın 29 Nisan Cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği müsabakasına önceki fiyattan bilet alan taraftarlarımıza duyurumuzdur. İki bilet fiyatı arasındaki fark, önceki fiyatlandırmadan bilet alan taraftarlarımızın Passolig kartlarına otomatik olarak geri yüklenecektir. Taraftarlarımızın bu konuda herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Yeni fiyattan biletlerimizin satışları ise devam etmektedir. Revize edilen maç biletlerinin satışı devam ediyor. BİLET FİYATLARI (Türk Lirası) Kale Arkaları (Güney-Kuzey) 20,00 Doğu 40,00 Batı 100,00 VIP Silver 150,00 VIP Gold 200,00 VIP Platinum 250,00  
Trabzonspor'un ligin 29. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı.

Trabzonspor Külübünden Yapılan Açıklamada Şu İfadelere Yer verildi;

Trabzonspor, senin desteğinle ayağa kalktı! Hem oynadığı futbol hem de aldığı puanlarla “geliyorum” dedi. Şimdi kalan haftalar önümüzdeki sezonun provası olacak. Sadece saha içinde değil tribünde de güçlü bir Trabzonspor algısının sürmesi için yeni zaferlerin yolunda hep beraber yürümeliyiz. Takım sahada, yönetim kulüpte, taraftar tribünde aynı heyecanla lig sonuna kadar “bir” oluyoruz, “biz” oluyoruz, Trabzonspor oluyoruz. Yeni hedefimiz Gençlerbirliği maçı ve o tribünleri yine dolduruyoruz. Takımımızı 90 dakika destekliyoruz. Bu yüzden bir kez daha “Hayde” diyoruz.




İşte, 29 Nisan Cumartesi günü Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Arenada Gençlerbirliği ile yapacağı maçın bilet fiyatları;

BİLET FİYATLARI (Türk Lirası)
Kale Arkaları (Güney-Kuzey) 30,00
Doğu 60,00
Batı 100,00
VIP Silver 150,00
VIP Gold 200,00
VIP Platinum 250,00

Bilet Fiyatları Yüksek Olduğu Dile Getilince Başkan Muharrem Usta'dan Resmi Twetter hesabından Bu resmi Paylaşarak 

Madem ki yayınladık; tabi ki uyacağız. Hava sıcaklığı da uygun olduğuna göre... Haydi formalarımızla Medical Park Arena'ya. Var mısınız? şeklinde Paylaşımı büyük beğeni topladı.

Resmi Sayfadan Bildirilen Revize edilen  maç bilet fiyatları

 

Takımımızın 29 Nisan Cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği müsabakasına önceki fiyattan bilet alan taraftarlarımıza duyurumuzdur.

İki bilet fiyatı arasındaki fark, önceki fiyatlandırmadan bilet alan taraftarlarımızın Passolig kartlarına otomatik olarak geri yüklenecektir. Taraftarlarımızın bu konuda herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.

Yeni fiyattan biletlerimizin satışları ise devam etmektedir.

Revize edilen maç biletlerinin satışı devam ediyor.

BİLET FİYATLARI (Türk Lirası)

Kale Arkaları (Güney-Kuzey) 20,00

Doğu 40,00

Batı 100,00

VIP Silver 150,00

VIP Gold 200,00

VIP Platinum 250,00

Muharem usta maç biletlerinde indirim

Trabzonspor Gençlerbirliği maç bilet fiyatları indirim ustadan
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.