Trabzonspor “Geleceğe Nefes” oluyor! 1967 Fidan Dikilecek

Trabzonspor 07.11.2019 - 12:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor “Geleceğe Nefes” oluyor! 1967 Fidan Dikilecek

Trabzonspor kulübü, sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol almaya devam ediyor.
Trabzonspor  “Geleceğe Nefes” oluyor! 1967 Fidan Dikilecek   Trabzonspor kulübü bugüne kadar olduğu gibi, bugünde sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol almaya devam ediyor.   Trabzonspor, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun çevreye duyarlılığına katkı sağlamak ve yangınlardan zarar gören alanların yeniden ağaçlandırılması adına hayata geçirdiği “Geleceğe Nefes” sosyal sorumluluk projesine destek oluyor.   Bu kapsamda bütün taraftarlara selenen Bordo Mavili kulüp, yeşili ve doğası ile meşhur Karadeniz’in incisi Trabzon’da 11.11.2019 Pazartesi günü saat 11.11’de 81 ilde 11 milyon fidanı toprakla buluşturmayı hedefleyen bu projeye destek vermeye davet etti.   Trabzonspor’un Efsane Kaptanı Dozer Cemil Usta’nın adının verildiği sezonda kuruluş yılına binaen 1967 adet fidan dikecek olan trabzonspor, yeşile ve doğaya olan sevgisini bir kez daha perçinleyecektir.   Haydi Bordo Mavililer! Hep beraber “Geleceğe Nefes” olalım!   Detaylar için https://gelecegenefes.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Trabzonspor kulübü, sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol almaya devam ediyor.

Trabzonspor  “Geleceğe Nefes” oluyor! 1967 Fidan Dikilecek

 

Trabzonspor kulübü bugüne kadar olduğu gibi, bugünde sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol almaya devam ediyor.

 

Trabzonspor, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun çevreye duyarlılığına katkı sağlamak ve yangınlardan zarar gören alanların yeniden ağaçlandırılması adına hayata geçirdiği “Geleceğe Nefes” sosyal sorumluluk projesine destek oluyor.

 

Bu kapsamda bütün taraftarlara selenen Bordo Mavili kulüp, yeşili ve doğası ile meşhur Karadeniz’in incisi Trabzon’da 11.11.2019 Pazartesi günü saat 11.11’de 81 ilde 11 milyon fidanı toprakla buluşturmayı hedefleyen bu projeye destek vermeye davet etti.

 

Trabzonspor’un Efsane Kaptanı Dozer Cemil Usta’nın adının verildiği sezonda kuruluş yılına binaen 1967 adet fidan dikecek olan trabzonspor, yeşile ve doğaya olan sevgisini bir kez daha perçinleyecektir.

 

Haydi Bordo Mavililer! Hep beraber “Geleceğe Nefes” olalım!

 

Detaylar için https://gelecegenefes.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.