Trabzonspor Galatasaray Maçı Öncesi Son Durum

Trabzonspor 30.08.2018 - 16:07, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Galatasaray Maçı Öncesi Son Durum

Trabzonspor Galatasaray Maçı Öncesi Son Durum Spor Toto Süper Lig 4. hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler açıklandı. Trabzonspor Galatasaray Maçını Yönetecek Hakemler Trabzonspor’un  Galatasaray ile oynayacağı müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Alper Ulusoy görevlendirildi.   Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in dördüncü haftasında Galatasaray’la oynanacağı müsabakanın hazırlıkları devam ediyor.   Teknik Direktö Ünal Karaman yönetiminde saat 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde başlayan antrenmanda duran top ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmanı 1461 Trabzon Futbol Okulu’nun sporcuları ziyaret etti.   Trabzonspor  yarın yapacağı tek antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek.   Trabzonspor Külübünden Yapılan Yazılı Açıklama İle Taraftarlara Uyarı Şu şekilde oldu; Taraftarlarımıza Önemli Duyuru Kombine sahibi olup takımımızın 1 Eylül Cumartesi günü oynayacağı Galatasaray mücadelesine gelemeyecek taraftarlarımızın dikkatine!   ‘Kombinen Kulübüne Emanet’ uygulamamız Galatasaray derbisine özel olarak hizmetinizde.   Kombine sahibi olup Galatasaray derbisine gelemeyecek taraftarlarımız kombinelerini yalnızca bu maç özelinde kulübümüze devredebileceklerdir. Passolig internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek bu işlem sayesinde yurt içi ve yurt dışından taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma için bilet kapasitesi de arttırılmış olacaktır.   Kombinesi olup önümüzdeki karşılaşmada tribünde yer alamayacak tüm taraftarlarımızı ‘Kombinen Kulübüne Emanet’ kampanyasına davet ediyoruz. Bu kampanyayla birlikte kulübüne ekonomik destek sağlayacak taraftarlarımız aynı zamanda tribünlerde boşluk oluşmasını da engelleyerek Medical Park Stadyumu’nda muhteşem bir atmosfer yakalamamızı sağlayacaktır.   Bu anlamlı kampanyaya katılmak isteyen taraftarlarımız işlemlerini https://www.passo.com.tr adresine giriş yaptıktan sonra kombinelerim bölümünde yer alan “Kombine Kulübe Devir” butonuna tıklayarak yapabilecektir. ‘’ İfadelerine yer verildi.

Trabzonspor Galatasaray Maçı Öncesi Son Durum

Spor Toto Süper Lig 4. hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler açıklandı.

Trabzonspor Galatasaray Maçını Yönetecek Hakemler

Trabzonspor’un  Galatasaray ile oynayacağı müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Alper Ulusoy görevlendirildi.

 

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in dördüncü haftasında Galatasaray’la oynanacağı müsabakanın hazırlıkları devam ediyor.

 

Teknik Direktö Ünal Karaman yönetiminde saat 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde başlayan antrenmanda duran top ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmanı 1461 Trabzon Futbol Okulu’nun sporcuları ziyaret etti.

 

Trabzonspor  yarın yapacağı tek antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek.

 

Trabzonspor Külübünden Yapılan Yazılı Açıklama İle Taraftarlara Uyarı Şu şekilde oldu;

Taraftarlarımıza Önemli Duyuru

Kombine sahibi olup takımımızın 1 Eylül Cumartesi günü oynayacağı Galatasaray mücadelesine gelemeyecek taraftarlarımızın dikkatine!

 

‘Kombinen Kulübüne Emanet’ uygulamamız Galatasaray derbisine özel olarak hizmetinizde.

 

Kombine sahibi olup Galatasaray derbisine gelemeyecek taraftarlarımız kombinelerini yalnızca bu maç özelinde kulübümüze devredebileceklerdir. Passolig internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek bu işlem sayesinde yurt içi ve yurt dışından taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma için bilet kapasitesi de arttırılmış olacaktır.

 

Kombinesi olup önümüzdeki karşılaşmada tribünde yer alamayacak tüm taraftarlarımızı ‘Kombinen Kulübüne Emanet’ kampanyasına davet ediyoruz. Bu kampanyayla birlikte kulübüne ekonomik destek sağlayacak taraftarlarımız aynı zamanda tribünlerde boşluk oluşmasını da engelleyerek Medical Park Stadyumu’nda muhteşem bir atmosfer yakalamamızı sağlayacaktır.

 

Bu anlamlı kampanyaya katılmak isteyen taraftarlarımız işlemlerini https://www.passo.com.tr adresine giriş yaptıktan sonra kombinelerim bölümünde yer alan “Kombine Kulübe Devir” butonuna tıklayarak yapabilecektir. ‘’ İfadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.