Trabzonspor’dan Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir pankartı

Trabzonspor 19.11.2019 - 14:14, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’dan Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir pankartı

Trabzonspor’dan Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir Pankartı     Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve futbolcular bugün yapılan antrenman öncesinde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü bağlamında yetkililerle bir araya geldiler.   Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli, Trabzon Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü personeli ve Ayşe Varlıbaş Kadın Konukevi Personeli, Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcularla bir araya gelerek tüm dünyada ve kültürlerde yaygın olan bu büyük soruna parmak bastılar.   Trabzonspor’da Futbolcular ve teknik heyet, 25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü'nün önemine binaen “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir” yazılı bir pankart açarak hep birlikte bu evrensel soruna dikkat çektiler.

Trabzonspor’dan Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir Pankartı

 

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve futbolcular bugün yapılan antrenman öncesinde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü bağlamında yetkililerle bir araya geldiler.

 

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli, Trabzon Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü personeli ve Ayşe Varlıbaş Kadın Konukevi Personeli, Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcularla bir araya gelerek tüm dünyada ve kültürlerde yaygın olan bu büyük soruna parmak bastılar.

 

Trabzonspor’da Futbolcular ve teknik heyet, 25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü'nün önemine binaen “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir” yazılı bir pankart açarak hep birlikte bu evrensel soruna dikkat çektiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.