Trabzonspor’da liderlik geri alındı sıra Başakşehir'de

Trabzonspor 12.03.2020 - 10:16, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’da liderlik geri alındı sıra Başakşehir'de

Trabzonspor’da liderlik geri alındı sıra Başakşehir'de   Yeni Malatyaspor’u erteleme maçında devirip 3 hafta sonra liderliği geri alan Trabzonspor’da gözler pazar gününe çevrildi. Bordo Mavililer,Medical Park Stadyumunda taraftarı önünde aynı puanda oldukları Başakşehir’i yenip şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atmak istiyor.   22. haftada zirve mücadelesi veren Sivasspor’u 2-1 yenerek maç eksiğine rağmen 298 hafta sonra Süper Lig’de liderliğe yükselen Bordo Mavililer, bir sonraki hafta Beşiktaş ile deplasmanda berabere kalmış ve liderliği Başakşehir’e kaptırmıştı.   5-2’lik Rize galibiyetinin ardından hafta sonunda Gaziantep deplasmanında alınan beraberlikle rakibinin 3 puan gerisine düşen Trabzonspor, dün aldığı galibiyetle Başakşehir ile puanları eşitledi ve averajla liderliği geri aldı.       Malatya deplasmanından galibiyetin morali ile dönen Karadeniz Fırtınasında şimdi gözler pazar gününe çevrildi. Bordo Mavililer şampiyonluk yolundaki kritik virajlardan birinde, aynı puandaki Başakşehir’i konuk edecek.   Fırtına’da tek hedef o mücadeleden de galip ayrılıp rakibiyle arayı açmak. Sezonun ilk yarısında 90+6’daki golle Başakşehir’den puan alan Trabzonspor, taraftarı önünde kazanıp aynı zamanda ikili averajı da ele geçirmenin planlarını yapıyor.

Trabzonspor’da liderlik geri alındı sıra Başakşehir'de

 

Yeni Malatyaspor’u erteleme maçında devirip 3 hafta sonra liderliği geri alan Trabzonspor’da gözler pazar gününe çevrildi. Bordo Mavililer,Medical Park Stadyumunda taraftarı önünde aynı puanda oldukları Başakşehir’i yenip şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atmak istiyor.

 

22. haftada zirve mücadelesi veren Sivasspor’u 2-1 yenerek maç eksiğine rağmen 298 hafta sonra Süper Lig’de liderliğe yükselen Bordo Mavililer, bir sonraki hafta Beşiktaş ile deplasmanda berabere kalmış ve liderliği Başakşehir’e kaptırmıştı.

 

5-2’lik Rize galibiyetinin ardından hafta sonunda Gaziantep deplasmanında alınan beraberlikle rakibinin 3 puan gerisine düşen Trabzonspor, dün aldığı galibiyetle Başakşehir ile puanları eşitledi ve averajla liderliği geri aldı.

 

 

 

Malatya deplasmanından galibiyetin morali ile dönen Karadeniz Fırtınasında şimdi gözler pazar gününe çevrildi. Bordo Mavililer şampiyonluk yolundaki kritik virajlardan birinde, aynı puandaki Başakşehir’i konuk edecek.

 

Fırtına’da tek hedef o mücadeleden de galip ayrılıp rakibiyle arayı açmak. Sezonun ilk yarısında 90+6’daki golle Başakşehir’den puan alan Trabzonspor, taraftarı önünde kazanıp aynı zamanda ikili averajı da ele geçirmenin planlarını yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.