Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Futbolcuların lakaplarını açıkladı

Trabzonspor 22.10.2019 - 15:04, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Futbolcuların lakaplarını açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Futbolcuların lakaplarını açıkladı   Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Açıklamlardan bir kısmı;   Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu ve takımının formundan memnun olduğunu söyledi. Ağaoğlu ayrıca oyuncularının lakaplarını da açıkladı.   "Karakter olarak çok güçlü bir takımız. Transferlerimiz kısa sürede takımdaşlığa adapte oldular. Geçen bir yorum okudum, bizde formsuz oyuncu olabilir ama savaşmayan bir oyuncu yok. Yabancı transferi konusunda istediğiniz yabancıyı getirirsiniz para konuşur ama olay daha sonra başlıyor. Takım yapmak için başka faktörlere ihtiyaç var. İki sene önceki Sosa'ya bakın bugünkü lakaba bakın Sosa Maestro, Obi legend, Sörloth Kuzeyin Kralı veya buz adam, Nwakaeme beyin. Çok iyi takım oluşturdular. Bir aile görüntüsü var. Dikkatlerden kaçmasın eğer maddi disiplini sağlayamasaydık kopuklukların önüne geçemezdik, bugüne kadar iyi geldik umarım devamı gelir"     - Sosa: Maestro - Obi Mikel: Legend - Sörloth: Kuzeyin Kralı, Buz adam - Nwakaeme: Beyin     SÖRLOTH FORMU YAKALADI   "Bugünkü Sörloth'a bakın nasıl oyuncu olduğu ortada. Kuzeyin Kralı'nın yanında buz adam da diyoruz ona. Oyuncu alırsınız ama oynatmak var. Obi Mikel kolay atlattı mesela"   Kulüper Birliği ve başkanlık İle İlgili olarak ise şöyle devem etti;   Kulüpler Birliği başkanlığı ile ilgili bazı kulüplerin benimle ilgili düşünceleri var. Kulüpler Birliği’nde Süper Lig kulüplerinin marka değerlerinin yükseltilmesi ve mümkün olduğunca fazla gelir elde etmeleri.  Marka değerini yükseltmediğiniz sürece, yurtdışında Türk futbolunun popülaritesini artırmadığınız sürece bu sıkıntı önünüze gelecek.  Diğer sorun ise Trabzonspor ve Trabzonspor gibi kulüplerin sorunu olan lisans talimatı.   TFF’nin haziran ayında hazırladığı ve ocak ayında yürürlüğe koyacağı sonrasında da bankalar birliği ile görüşülecek olan talimat. Trabzonspor bu talimatlara harfiyen uyuyor. Divan Kurulumuzda şunu söyledim, federasyon bir şekilde daha hazır değiliz erteleyelim derse bunun sonuna kadar peşinde olacağız.   Yayıncı kuruluşla yapılan görüşmelerde ve lisans talimatı için yapılan görüşmelerde bu sürecin çok sıkı içinde olan insanlar vardı.  Çok uğraştık. Seçimle alakadar olarak benim verilmiş bir kararım yok.   Göztepe Başkanı, Mehmet Sepil’in başkan olmasını destekliyorum. O da ben yardımcı olayım falan dedi. Kulis falan yapılmaması gerek. Daha çok birlik olunmalı. Ben sayın Sepil’in bu işi başarılı bir şekilde sürdüreceğine inanıyorum.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Futbolcuların lakaplarını açıkladı

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Açıklamlardan bir kısmı;

 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu ve takımının formundan memnun olduğunu söyledi. Ağaoğlu ayrıca oyuncularının lakaplarını da açıkladı.

 

"Karakter olarak çok güçlü bir takımız. Transferlerimiz kısa sürede takımdaşlığa adapte oldular. Geçen bir yorum okudum, bizde formsuz oyuncu olabilir ama savaşmayan bir oyuncu yok. Yabancı transferi konusunda istediğiniz yabancıyı getirirsiniz para konuşur ama olay daha sonra başlıyor. Takım yapmak için başka faktörlere ihtiyaç var. İki sene önceki Sosa'ya bakın bugünkü lakaba bakın Sosa Maestro, Obi legend, Sörloth Kuzeyin Kralı veya buz adam, Nwakaeme beyin. Çok iyi takım oluşturdular. Bir aile görüntüsü var. Dikkatlerden kaçmasın eğer maddi disiplini sağlayamasaydık kopuklukların önüne geçemezdik, bugüne kadar iyi geldik umarım devamı gelir"

 

 

- Sosa: Maestro

- Obi Mikel: Legend

- Sörloth: Kuzeyin Kralı, Buz adam

- Nwakaeme: Beyin

 

 

SÖRLOTH FORMU YAKALADI

 

"Bugünkü Sörloth'a bakın nasıl oyuncu olduğu ortada. Kuzeyin Kralı'nın yanında buz adam da diyoruz ona. Oyuncu alırsınız ama oynatmak var. Obi Mikel kolay atlattı mesela"

 

Kulüper Birliği ve başkanlık İle İlgili olarak ise şöyle devem etti;

 

Kulüpler Birliği başkanlığı ile ilgili bazı kulüplerin benimle ilgili düşünceleri var. Kulüpler Birliği’nde Süper Lig kulüplerinin marka değerlerinin yükseltilmesi ve mümkün olduğunca fazla gelir elde etmeleri.  Marka değerini yükseltmediğiniz sürece, yurtdışında Türk futbolunun popülaritesini artırmadığınız sürece bu sıkıntı önünüze gelecek.  Diğer sorun ise Trabzonspor ve Trabzonspor gibi kulüplerin sorunu olan lisans talimatı.

 

TFF’nin haziran ayında hazırladığı ve ocak ayında yürürlüğe koyacağı sonrasında da bankalar birliği ile görüşülecek olan talimat. Trabzonspor bu talimatlara harfiyen uyuyor. Divan Kurulumuzda şunu söyledim, federasyon bir şekilde daha hazır değiliz erteleyelim derse bunun sonuna kadar peşinde olacağız.

 

Yayıncı kuruluşla yapılan görüşmelerde ve lisans talimatı için yapılan görüşmelerde bu sürecin çok sıkı içinde olan insanlar vardı.  Çok uğraştık. Seçimle alakadar olarak benim verilmiş bir kararım yok.

 

Göztepe Başkanı, Mehmet Sepil’in başkan olmasını destekliyorum. O da ben yardımcı olayım falan dedi. Kulis falan yapılmaması gerek. Daha çok birlik olunmalı. Ben sayın Sepil’in bu işi başarılı bir şekilde sürdüreceğine inanıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.