Trabzonspor Antrenörü Eddie Newton’un maç sonu açıklamaları

Trabzonspor 26.07.2020 - 09:37, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Antrenörü Eddie Newton’un maç sonu açıklamaları

Trabzonspor Antrenörü Eddie Newton’un maç sonu açıklamaları   Trabzonspor Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 34. haftasında oynadığı ve 2-1’lik galibiyetimizle sonuçlanan Kayserispor karşılaşması sonrası antrenör Eddie Newton açıklamalarda bulundu.   Müsabakanın ikinci yarısında daha iyi oynadığımızı belirten Eddie Newton,   “İlk yarı iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu söyleyemem. Devre arasında arkadaşlarımızla bu konuyu konuştuk, bireysel performanslarını değerlendirdik. Küçük de olsa bir sistem değişikliği yaptık. İkinci yarı daha iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu söyleyebilirim. Özellikle maçın son anında da attığımız golle karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık” dedi.   Kaleci Uğurcan Çakır’ın kurtardığı pozisyonla ilgili olarak yöneltilen soruyu ise Newton,   “Benim olduğum açıdan pozisyonu görmek biraz zordu. Yine de Uğurcan’ın performansına mutlaka değinmeliyim. Uğurcan bugün inanılmaz, muhteşem bir performans gösterdi. Kurtarılması zor olan bu pozisyonları yeteneğiyle kurtardı” diyerek yanıtladı.

Trabzonspor Antrenörü Eddie Newton’un maç sonu açıklamaları

 

Trabzonspor Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 34. haftasında oynadığı ve 2-1’lik galibiyetimizle sonuçlanan Kayserispor karşılaşması sonrası antrenör Eddie Newton açıklamalarda bulundu.

 

Müsabakanın ikinci yarısında daha iyi oynadığımızı belirten Eddie Newton,

 

“İlk yarı iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu söyleyemem. Devre arasında arkadaşlarımızla bu konuyu konuştuk, bireysel performanslarını değerlendirdik. Küçük de olsa bir sistem değişikliği yaptık. İkinci yarı daha iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu söyleyebilirim. Özellikle maçın son anında da attığımız golle karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık” dedi.

 

Kaleci Uğurcan Çakır’ın kurtardığı pozisyonla ilgili olarak yöneltilen soruyu ise Newton,

 

“Benim olduğum açıdan pozisyonu görmek biraz zordu. Yine de Uğurcan’ın performansına mutlaka değinmeliyim. Uğurcan bugün inanılmaz, muhteşem bir performans gösterdi. Kurtarılması zor olan bu pozisyonları yeteneğiyle kurtardı” diyerek yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.