Trabzonspor Ankaragücü maçına taktiksel çalışma yaptı

Trabzonspor 20.11.2019 - 14:24, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Ankaragücü maçına taktiksel çalışma yaptı

Trabzonspor Ankaragücü maçına taktiksel çalışma yaptı   Trabzonspor Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 12. haftasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam ediyor.   Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 11.00’de Hayrettin Şiranlı Sahasında yapılan antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi. Antrenman öncesinde Trabzonspor kulübü bünyesindeki Borçka Futbol Okulu’na bağlı sporcular antrenmanı ziyaret etti. Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcularla bir araya gelen minik sporcular, ardından aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.   Antrenman sonrasında ise Yusuf Sarı ve Cafer Tosun için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Teknik Direktör Ünal Karaman iki oyuncuya da sağlıklı ve başarılı yeni yaşlar diledi.   Bordo Mavililer, yarın yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürecek

Trabzonspor Ankaragücü maçına taktiksel çalışma yaptı

 

Trabzonspor Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 12. haftasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam ediyor.

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 11.00’de Hayrettin Şiranlı Sahasında yapılan antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi. Antrenman öncesinde Trabzonspor kulübü bünyesindeki Borçka Futbol Okulu’na bağlı sporcular antrenmanı ziyaret etti. Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcularla bir araya gelen minik sporcular, ardından aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Antrenman sonrasında ise Yusuf Sarı ve Cafer Tosun için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Teknik Direktör Ünal Karaman iki oyuncuya da sağlıklı ve başarılı yeni yaşlar diledi.

 

Bordo Mavililer, yarın yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.