Trabzonspor'a yeni forvet Sturridge ile anlaşma sağlandı

Trabzonspor 16.08.2019 - 16:17, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'a yeni forvet Sturridge ile anlaşma sağlandı

Trabzonspor'a yeni forvet Sturridge ile anlaşma sağlandı   Önder Bülbüloğlu Sturridge transferinin olumlu sonuçlandığını söyledi.   Trabzonspor, dev transferi sonuçlandırdı! Bordo-mavililer, Liverpool'dan ayrılan İngiliz golcüyle 3 yıllık anlaşmaya vardı.   Trabzonspor’un gündemi hakkında Radyospor'a değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Kulübü İkinci Başkanı Önder Bülbüloğlu, “Sturridge ile görüştük ve prensipte anlaşmaya vardık. Sözleşme 3 yıllık olacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.   1,5 MİLYON EURO MAAŞ VE İMZA PARASI   TRT Spor'da yer alan habere görede; Bordo-mavili ekip, 29 yaşındaki yıldız oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Edinilen bilgiye göre oyuncuya 1,5 milyon euro maaş ve imza parası ödenecek.Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Sturridge, geçtiğimiz sezon Liverpool ile 27 resmi maça çıkarken 4 gol atıp, 2 asist yaptı.   Henüz Trabzonspor kulübünden konuya ilişkin resmi açıklama yapılmış değil.

Trabzonspor'a yeni forvet Sturridge ile anlaşma sağlandı

 

Önder Bülbüloğlu Sturridge transferinin olumlu sonuçlandığını söyledi.

 

Trabzonspor, dev transferi sonuçlandırdı! Bordo-mavililer, Liverpool'dan ayrılan İngiliz golcüyle 3 yıllık anlaşmaya vardı.

 

Trabzonspor’un gündemi hakkında Radyospor'a değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Kulübü İkinci Başkanı Önder Bülbüloğlu, “Sturridge ile görüştük ve prensipte anlaşmaya vardık. Sözleşme 3 yıllık olacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

1,5 MİLYON EURO MAAŞ VE İMZA PARASI

 

TRT Spor'da yer alan habere görede; Bordo-mavili ekip, 29 yaşındaki yıldız oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Edinilen bilgiye göre oyuncuya 1,5 milyon euro maaş ve imza parası ödenecek.Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Sturridge, geçtiğimiz sezon Liverpool ile 27 resmi maça çıkarken 4 gol atıp, 2 asist yaptı.

 

Henüz Trabzonspor kulübünden konuya ilişkin resmi açıklama yapılmış değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.