Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda Arapça kursları başladı

Genel 29.01.2020 - 17:08, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda Arapça kursları başladı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda  Arapça kursları başladı   Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Ortahisar Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen temel Arapça kursları başladı.   TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, özellikle son yıllarda Körfez ülkelerinden gelen turistler ve yatırımcılarla Trabzon’daki işadamlarının daha rahat iletişim kurması amacıyla Arapça kursları düzenlemeye karar verdiklerini vurguladı.   TTSO hizmet binasında 30’ar kişilik iki grup halinde düzenlenen kursların, talep olması halinde yeniden açılabileceği vurgulandı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda  Arapça kursları başladı

 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Ortahisar Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen temel Arapça kursları başladı.

 

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, özellikle son yıllarda Körfez ülkelerinden gelen turistler ve yatırımcılarla Trabzon’daki işadamlarının daha rahat iletişim kurması amacıyla Arapça kursları düzenlemeye karar verdiklerini vurguladı.

 

TTSO hizmet binasında 30’ar kişilik iki grup halinde düzenlenen kursların, talep olması halinde yeniden açılabileceği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.