TRABZON PROTOKOLÜ HEMŞEHRİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Genel 05.06.2019 - 13:31, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

TRABZON PROTOKOLÜ HEMŞEHRİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

TRABZON PROTOKOLÜ HEMŞEHRİLERİYLE BAYRAMLAŞTI    Trabzon protokolü, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanıʹnda (Meydan Parkı) bulunan tarihi belediye binası önünde vatandaşlarla bayramlaştı.       Yoğun katılımla gerçekleştirilen bayramlaşma programında uzun kuyruklar oluşurken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammed Balta, Adnan Günnar ve avukat Salih Cora, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, askeri ve mülki erkan, kamu kurum amirleri ve STK temsilcileri ile siyasiler, yüzlerce vatandaşla bayramlaştı.          Trabzon protokolü, Trabzonluların akın ettiği bayramlaşma programının ardından, büyükşehir belediyesinin zabıta, itfaiye ve ulaşım dairelerini ziyaret ederek, bayramda görev başında bulunan personelle de bayramlaştı.       Zabıta Dairesi Başkanlığı bayramlaşma programında, zabıtanın sahadaki etkinliğini daha da arttıracaklarını kaydeden Zorluoğlu, ˮZabıta ekiplerimiz sürekli sahada olacaklar. Alandaki tüm eksiklikleri belediyemizin birimlerine rapor edecekler. Fiziki imkanlarını da arttıracağız. Ayrıca ilçe belediyesi zabıtası-büyükşehir zabıtası diye bir ayrım kesinlikle olmayacak. Birlikte, koordineli şekilde hareket edilecekˮ diye konuştu.     İtfaiye Dairesi Başkanlığında itfaiye memurları ile de bayramlaşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, burada hitap ettiği personele, bir vatandaşın can güvenliğinin belediyenin tüm bütçesinden daha önemli olduğunu anımsatarak, görevlerinde dikkatli ve duyarlı olmalarını istedi.  Trabzon protokolü, son olarak Büyükşehir Belediyesi Hareket Amirliğinde bayram nöbetindeki personelle bayramlaştı.  

TRABZON PROTOKOLÜ HEMŞEHRİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

 

 


Trabzon protokolü, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanıʹnda (Meydan Parkı) bulunan tarihi belediye binası önünde vatandaşlarla bayramlaştı.  

 

 

Yoğun katılımla gerçekleştirilen bayramlaşma programında uzun kuyruklar oluşurken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammed Balta, Adnan Günnar ve avukat Salih Cora, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, askeri ve mülki erkan, kamu kurum amirleri ve STK temsilcileri ile siyasiler, yüzlerce vatandaşla bayramlaştı.     

 

 



Trabzon protokolü, Trabzonluların akın ettiği bayramlaşma programının ardından, büyükşehir belediyesinin zabıta, itfaiye ve ulaşım dairelerini ziyaret ederek, bayramda görev başında bulunan personelle de bayramlaştı.  

 

 



Zabıta Dairesi Başkanlığı bayramlaşma programında, zabıtanın sahadaki etkinliğini daha da arttıracaklarını kaydeden Zorluoğlu, ˮZabıta ekiplerimiz sürekli sahada olacaklar. Alandaki tüm eksiklikleri belediyemizin birimlerine rapor edecekler. Fiziki imkanlarını da arttıracağız. Ayrıca ilçe belediyesi zabıtası-büyükşehir zabıtası diye bir ayrım kesinlikle olmayacak. Birlikte, koordineli şekilde hareket edilecekˮ diye konuştu.

 

 



İtfaiye Dairesi Başkanlığında itfaiye memurları ile de bayramlaşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, burada hitap ettiği personele, bir vatandaşın can güvenliğinin belediyenin tüm bütçesinden daha önemli olduğunu anımsatarak, görevlerinde dikkatli ve duyarlı olmalarını istedi.  Trabzon protokolü, son olarak Büyükşehir Belediyesi Hareket Amirliğinde bayram nöbetindeki personelle bayramlaştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.