Trabzon Ekopark, Kışın Da Cazibe Merkezi

Gündem 19.11.2018 - 09:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Ekopark, Kışın Da Cazibe Merkezi

Trabzon Ekopark, Kışın Da Cazibe Merkezi   Ortahisar Belediyesi'nin Beşirli sahilinde hizmete açtığı Ekopark yaz kış vatandaşların uğrak mekanına dönüştü. Yaz aylarında geç saatlere kadar vatandaşların keyifli dakikalar geçirdiği Ekopark kış aylarında da cazibe mekanlarından biri haline geldi. Özellikle hafta sonları vatandaşların ailece dinlendiği, piknik yaptığı, gezip eğlendiği Ekopark'a her geçen gün ilgi daha da artıyor. Her tarafı çam ağaçlarıyla kaplı Ekopark'da vatandaşlar hem doğanın tadını çıkarıyor, hem de yürüyüş yollarında spor yaparak zamanlarını en güzel şekilde değerlendiriyor. İçinde tavşanların yer aldığı küçük bir hayvanat bahçesi de bulunan Ekopark'ta özellikle küçük yaştaki çocuklara hayvan sevgisi aşılanıyor. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true });   EKOPARK ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞLEVİ YERİNE GETİRİYOR   Ekopark'ın şehir merkezinde yeşil alan ihtiyacının karşılanması bakımından çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Geçen yıl hizmete açtığımız Ekopark, kent yaşamının stresinden, gürültüsünden, kalabalığından bunalan insanlarımızın sığınak noktası haline geldi. Ekopark, vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz bir sözümüzdü. Bunu yerine getirmekten büyük bir mutluluk duyduk. 2017 yılında hizmete açtığımız parkımız yeşil alan ihtiyacının karşılanması yönünde çok önemli bir işlevi yerine getiriyor. Özellikle de hafta sonları vatandaşların ailece dinlenebildiği, piknik yapabildiği, çocuklarımızın doğayla iç içe oyun oynayabildiği Ekopark, şehir merkezine çok yakın bir noktada yer alıyor. Beşirli sahilinde bütün vatandaşlarımızın fazla zaman harcamadan kolayca ulaşabileceği bir konumda bulunuyor. Ekopark'ımız yoğun talep görmesi yeşil alan ihtiyacının en önemli göstergelerinden biridir. Parkımızda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabileceği çay ocağı, yeme-içme birimleri, ahşap kulübeler, yürüyüş yolları, kamelya, havuz, küçük çaplı bir hayvanat bahçesi bulunuyor. Bütün yaş gruplarının; yaşlılarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın çok keyifli dakikalar geçirebileceği, ferah bir alan. Her mevsimde burada yaşanan yoğunluk aynı zamanda bu tür alanlara olan ihtiyacın bir göstergesi niteliğinde. Doğayla iç içe çam ağaçlarını bünyesinde barındıran Ekopark sahilimize yeni bir soluk getirmiştir." diye konuştu. 

Trabzon Ekopark, Kışın Da Cazibe Merkezi

 

Ortahisar Belediyesi'nin Beşirli sahilinde hizmete açtığı Ekopark yaz kış vatandaşların uğrak mekanına dönüştü. Yaz aylarında geç saatlere kadar vatandaşların keyifli dakikalar geçirdiği Ekopark kış aylarında da cazibe mekanlarından biri haline geldi. Özellikle hafta sonları vatandaşların ailece dinlendiği, piknik yaptığı, gezip eğlendiği Ekopark'a her geçen gün ilgi daha da artıyor. Her tarafı çam ağaçlarıyla kaplı Ekopark'da vatandaşlar hem doğanın tadını çıkarıyor, hem de yürüyüş yollarında spor yaparak zamanlarını en güzel şekilde değerlendiriyor. İçinde tavşanların yer aldığı küçük bir hayvanat bahçesi de bulunan Ekopark'ta özellikle küçük yaştaki çocuklara hayvan sevgisi aşılanıyor.

 

EKOPARK ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞLEVİ YERİNE GETİRİYOR

 

Ekopark'ın şehir merkezinde yeşil alan ihtiyacının karşılanması bakımından çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Geçen yıl hizmete açtığımız Ekopark, kent yaşamının stresinden, gürültüsünden, kalabalığından bunalan insanlarımızın sığınak noktası haline geldi. Ekopark, vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz bir sözümüzdü. Bunu yerine getirmekten büyük bir mutluluk duyduk. 2017 yılında hizmete açtığımız parkımız yeşil alan ihtiyacının karşılanması yönünde çok önemli bir işlevi yerine getiriyor. Özellikle de hafta sonları vatandaşların ailece dinlenebildiği, piknik yapabildiği, çocuklarımızın doğayla iç içe oyun oynayabildiği Ekopark, şehir merkezine çok yakın bir noktada yer alıyor. Beşirli sahilinde bütün vatandaşlarımızın fazla zaman harcamadan kolayca ulaşabileceği bir konumda bulunuyor. Ekopark'ımız yoğun talep görmesi yeşil alan ihtiyacının en önemli göstergelerinden biridir. Parkımızda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabileceği çay ocağı, yeme-içme birimleri, ahşap kulübeler, yürüyüş yolları, kamelya, havuz, küçük çaplı bir hayvanat bahçesi bulunuyor. Bütün yaş gruplarının; yaşlılarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın çok keyifli dakikalar geçirebileceği, ferah bir alan. Her mevsimde burada yaşanan yoğunluk aynı zamanda bu tür alanlara olan ihtiyacın bir göstergesi niteliğinde. Doğayla iç içe çam ağaçlarını bünyesinde barındıran Ekopark sahilimize yeni bir soluk getirmiştir." diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.