Trabzon’daki Kamu ve Özel Sektörde çalışan doktorlardan ''Müzik ile Bir Nefes” çalışması

Genel 23.07.2020 - 12:23, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon’daki Kamu ve Özel Sektörde çalışan doktorlardan ''Müzik ile Bir Nefes” çalışması

Covid 19 Günlerinde Müzik İle Bir Nefes - Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım & Gemim Gidiyor Baştan
Trabzon’daki Kamu ve Özel Sektörde çalışan doktorlardan ''Müzik ile Bir Nefes” çalışması   Trabzon’daki Kamu ve Özel Sektörde çalışan doktorların Covid-19 pandemisinde yaptıkları “Müzik ile Bir Nefes” adlı çalışmanın tanıtım etkinliği yapıldı.   Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden Yapılan Açıklamada Şu İfadelere Yer Verildi ;   İlimizdeki Kamu ve Özel Sektörde çalışan doktorlamızın Covid-19 pandemisinde yaptıkları “Müzik ile Bir Nefes” adlı çalışmanın tanıtım etkinliği yapıldı.   Sağlık çalışanlarımızın ve hastalarımızın morale ihtiyacı olduğu bu dönemde yapılan bu çalışma nefes almanın önemine binaen cihan padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın meşhur beytinde “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi“ atıfta bulunarak emeği geçen bütün doktorlarımıza ve pandemide canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.   İl Sağlık Müdürlüğü olarak bundan sonraki bu tür çalışmaların yanında olacağımızı belirterek Covid-19 pandemisinde ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileriz.     ilgili tanıtım video su için tıklayınız  
Covid 19 Günlerinde Müzik İle Bir Nefes - Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım & Gemim Gidiyor Baştan

Trabzon’daki Kamu ve Özel Sektörde çalışan doktorlardan ''Müzik ile Bir Nefes” çalışması

 

Trabzon’daki Kamu ve Özel Sektörde çalışan doktorların Covid-19 pandemisinde yaptıkları “Müzik ile Bir Nefes” adlı çalışmanın tanıtım etkinliği yapıldı.

 

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden Yapılan Açıklamada Şu İfadelere Yer Verildi ;

 

İlimizdeki Kamu ve Özel Sektörde çalışan doktorlamızın Covid-19 pandemisinde yaptıkları “Müzik ile Bir Nefes” adlı çalışmanın tanıtım etkinliği yapıldı.

 

Sağlık çalışanlarımızın ve hastalarımızın morale ihtiyacı olduğu bu dönemde yapılan bu çalışma nefes almanın önemine binaen cihan padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın meşhur beytinde “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi“ atıfta bulunarak emeği geçen bütün doktorlarımıza ve pandemide canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

 

İl Sağlık Müdürlüğü olarak bundan sonraki bu tür çalışmaların yanında olacağımızı belirterek Covid-19 pandemisinde ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileriz.

 

 

ilgili tanıtım video su için tıklayınız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.