Trabzon'da kaçak içki ve sigara operasyonu

Asayiş 12.03.2019 - 10:08, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da kaçak içki ve sigara operasyonu

Trabzon'da gümrük kaçağı 930 sigara ile 32 şişe içki ele geçirildi.
Trabzon'da kaçak içki ve sigara operasyonu      TRABZON (AA) - Trabzon'da gümrük kaçağı 930 sigara ile 32 şişe içki ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğünce yürütülen kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında, bir adreste yapılan aramada, gümrük kaçağı 930 paket sigara ve 32 şişe içki ele geçirildi. Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten gözaltına alınan Gürcistan uyruklu 2 şahsın, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.  
Trabzon'da gümrük kaçağı 930 sigara ile 32 şişe içki ele geçirildi.

Trabzon'da kaçak içki ve sigara operasyonu 

 
 

TRABZON (AA) - Trabzon'da gümrük kaçağı 930 sigara ile 32 şişe içki ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğünce yürütülen kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında, bir adreste yapılan aramada, gümrük kaçağı 930 paket sigara ve 32 şişe içki ele geçirildi.

Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten gözaltına alınan Gürcistan uyruklu 2 şahsın, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.