Trabzon'da el emeği göz nuru eserler sergilenecek

Yaşam-Çevre 30.05.2018 - 16:03, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da el emeği göz nuru eserler sergilenecek

Trabzon'da meslek edindirme kurslarını tamamlayan kursiyerler, el emeği göz nuru eserlerini sergileyecek.
Trabzon'da el emeği göz nuru eserler sergilenecek     TRABZON (AA) - Trabzon'da meslek edindirme kurslarını tamamlayan kursiyerler, el emeği göz nuru eserlerini sergileyecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında düzenlenen meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerler tarafından üretilen el emeği göz nuru eserlerin sergi ile Trabzonluların beğenisine sunulacağı ifade edildi.   Kursların 5 ayrı merkezde düzenlendiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:   "35 branşta yapılan ve 2 bin 510 kursiyerin katıldığı meslek edindirme kurslarının yıl sonu sergisi Hamamizade İhsan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 7 Haziran Perşembe günü saat 13.30’da açılışı yapılacak olan sergi, 9 Haziran Cumartesi günü sona erecek. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Olgunlaşma Enstitüsü ve İŞKUR İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen kursların yıl sonu etkinlikleri programı kapsamında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan açılışın ardından sertifika töreni, müzik dinletisi ile 4-6 yaş arası çocuk etkinlikleri de gerçekleştirilecek."  
Trabzon'da meslek edindirme kurslarını tamamlayan kursiyerler, el emeği göz nuru eserlerini sergileyecek.

Trabzon'da el emeği göz nuru eserler sergilenecek

 
 

TRABZON (AA) - Trabzon'da meslek edindirme kurslarını tamamlayan kursiyerler, el emeği göz nuru eserlerini sergileyecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında düzenlenen meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerler tarafından üretilen el emeği göz nuru eserlerin sergi ile Trabzonluların beğenisine sunulacağı ifade edildi.

 

Kursların 5 ayrı merkezde düzenlendiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

 

"35 branşta yapılan ve 2 bin 510 kursiyerin katıldığı meslek edindirme kurslarının yıl sonu sergisi Hamamizade İhsan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 7 Haziran Perşembe günü saat 13.30’da açılışı yapılacak olan sergi, 9 Haziran Cumartesi günü sona erecek. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Olgunlaşma Enstitüsü ve İŞKUR İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen kursların yıl sonu etkinlikleri programı kapsamında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan açılışın ardından sertifika töreni, müzik dinletisi ile 4-6 yaş arası çocuk etkinlikleri de gerçekleştirilecek."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.