Trabzon'da DKBB Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Karadeniz-Bölgesel 05.05.2017 - 13:56, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da DKBB Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) 2017 Yılı I. Olağan Meclis Toplantısı, DKBB ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken Birlik Encümen üyeleri, Denetim Komisyonu Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri seçimleri gerçekleştirildi.
BİRLİK ENCÜMENİ SEÇİLDİ Yapılan seçim sonucunda; Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu DKBB Encümen Üyeliğine yeniden seçildi. DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Şalpazarı Belediye Meclisi Üyesi Hasan Karabayır ve Köprübaşı Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Aydın Denetim Komisyonu Üyeliğine seçildi.   PLAN ve BÜTÇE KOMİSYONU SEÇİLDİ Gümüşhane Belediye Meclisi Üyesi Tayyar Demirel, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, Doğankent Belediye Başkanı İlyas Patan ve Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Hatice Öztürk Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine seçildi.   2016 YILI KESİN HESABI ve FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ (DKBB) 2017 Yılı I. Olağan Meclis Toplantısında, 2016 Yılı Kesin Hesabı görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Buna göre DKBB’nin 2016 yılı toplam bütçe gideri 639.505,39 TL ve toplam bütçe geliri 638.947,82 TL olarak onaylandı. Gündemin beşinci sırasında bulunan 2016 Yılı Faaliyet Raporu toplantıda Genel Sekreter Mehmet Şentürk tarafından okunmasının ardından oylanırken ile kabul edildi. 5 BELEDİYE DAHA ÜYE OLDU   2016 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülüp karara bağlanmasından sonra Gündemin altıncı sırasında bulunan yeni üyelik başvurusu bulunan Artvin Belediyesi, Gümüşgöze Belediyesi, Muradiye Belediyesi, Madenli Belediyesi ve İyidere Belediyesinin başvuruları oy birliği ile kabul edildi.
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) 2017 Yılı I. Olağan Meclis Toplantısı, DKBB ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken Birlik Encümen üyeleri, Denetim Komisyonu Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri seçimleri gerçekleştirildi.

BİRLİK ENCÜMENİ SEÇİLDİ

Yapılan seçim sonucunda; Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu DKBB Encümen Üyeliğine yeniden seçildi.




DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Şalpazarı Belediye Meclisi Üyesi Hasan Karabayır ve Köprübaşı Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Aydın Denetim Komisyonu Üyeliğine seçildi.

 

PLAN ve BÜTÇE KOMİSYONU SEÇİLDİ

Gümüşhane Belediye Meclisi Üyesi Tayyar Demirel, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, Doğankent Belediye Başkanı İlyas Patan ve Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Hatice Öztürk Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine seçildi.

 

2016 YILI KESİN HESABI ve FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

(DKBB) 2017 Yılı I. Olağan Meclis Toplantısında, 2016 Yılı Kesin Hesabı görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Buna göre DKBB’nin 2016 yılı toplam bütçe gideri 639.505,39 TL ve toplam bütçe geliri 638.947,82 TL olarak onaylandı. Gündemin beşinci sırasında bulunan 2016 Yılı Faaliyet Raporu toplantıda Genel Sekreter Mehmet Şentürk tarafından okunmasının ardından oylanırken ile kabul edildi.




5 BELEDİYE DAHA ÜYE OLDU

 

2016 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülüp karara bağlanmasından sonra Gündemin altıncı sırasında bulunan yeni üyelik başvurusu bulunan Artvin Belediyesi, Gümüşgöze Belediyesi, Muradiye Belediyesi, Madenli Belediyesi ve İyidere Belediyesinin başvuruları oy birliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.