Trabzon'da 3. Uluslararası Şahinkaya Kaya Tırmanışı için davet

Genel 21.08.2019 - 15:45, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da 3. Uluslararası Şahinkaya Kaya Tırmanışı için davet

Trabzon'da 3. Uluslararası Şahinkaya Kaya Tırmanışı için davet   30 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Trabzon – Düzköy’de yer alan Şahinkaya Tırmanış Bahçesi’nde  30 Ağustos Zafer Tırmanışı etkinliği Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Düzköy Kaymakamlığı, Düzköy Belediyesi, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Dağcılık Federasyonu organizasyonu ve destekleriyle gerçekleştirilecektir.   Ahmet Melih Özdemir, Güneş Ergüden, Mustafa Nalbant, Mümin Karabaş, Öztürk Kayıkcı, Süleyman Vardal, Yağız Kayakuşu, Volkan Özkan, Yahya Koç ve Zorbey Aktuyun’un rota açıcı olarak katılacağı festivalin gerçekleştirileceği Şahinkaya Tırmanış Bahçesi’nin rota kitapçığına aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.   Şahinkaya Tırmanış Bahçesi Rota Rehberi Festivale katılacak tüm sporcu ve katılımcılar için Trabzon (Merkez) – Düzköy (Şahinkaya) arasında ücretsiz ulaşım hizmeti verilecektir. Ayrıca konaklamak isteyen katılımcılar için su ve tuvalet ihtiyaçlarının karşılanabileceği bir kamp alanı da şenlik esnasında hazırlanacaktır.   Kayıt için lütfen 25 Ağustos 2019 tarihine kadar ilgili formu doldurmayı unutmayınız. Trabzon-Düzköy-Trabzon arasında ücretsiz ulaşım için ayarlanacak servis, gelen kayıtlar doğrultusunda planlanacaktır.   Kayıt Formu: Festivale kayıt için buraya tıklayınız. İletişim: 0 (533) 332 55 23 – trabzon@tdf.gov.tr Tüm tırmanışseverleri 30 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Trabzon’a Şahinkaya’ya bekliyoruz.

Trabzon'da 3. Uluslararası Şahinkaya Kaya Tırmanışı için davet

 

30 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Trabzon – Düzköy’de yer alan Şahinkaya Tırmanış Bahçesi’nde  30 Ağustos Zafer Tırmanışı etkinliği Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Düzköy Kaymakamlığı, Düzköy Belediyesi, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Dağcılık Federasyonu organizasyonu ve destekleriyle gerçekleştirilecektir.

 

Ahmet Melih Özdemir, Güneş Ergüden, Mustafa Nalbant, Mümin Karabaş, Öztürk Kayıkcı, Süleyman Vardal, Yağız Kayakuşu, Volkan Özkan, Yahya Koç ve Zorbey Aktuyun’un rota açıcı olarak katılacağı festivalin gerçekleştirileceği Şahinkaya Tırmanış Bahçesi’nin rota kitapçığına aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

 

Şahinkaya Tırmanış Bahçesi Rota Rehberi

Festivale katılacak tüm sporcu ve katılımcılar için Trabzon (Merkez) – Düzköy (Şahinkaya) arasında ücretsiz ulaşım hizmeti verilecektir. Ayrıca konaklamak isteyen katılımcılar için su ve tuvalet ihtiyaçlarının karşılanabileceği bir kamp alanı da şenlik esnasında hazırlanacaktır.

 

Kayıt için lütfen 25 Ağustos 2019 tarihine kadar ilgili formu doldurmayı unutmayınız. Trabzon-Düzköy-Trabzon arasında ücretsiz ulaşım için ayarlanacak servis, gelen kayıtlar doğrultusunda planlanacaktır.

 

Kayıt Formu: Festivale kayıt için buraya tıklayınız.

İletişim: 0 (533) 332 55 23 – trabzon@tdf.gov.tr

Tüm tırmanışseverleri 30 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Trabzon’a Şahinkaya’ya bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.