Trabzon Büyükşehir Belediyesi Müzik Akademisi Yeni Sezonunu Açtı

Genel 04.12.2019 - 09:32, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Müzik Akademisi Yeni Sezonunu Açtı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Müzik Akademisi Yeni Sezonunu Açtı   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Müzik Akademisi yeni sezon açılış programı gerçekleştirildi   Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da katıldığı açılışta, öğrencilerin heyecanı gözlerinden okundu.   Açılış programında konuşan Başkan Zorluoğlu “Büyükşehir Belediyesi Müzik Akademi’sinde eğitim alan evlatlarımız içerisinden çok önemli müzisyenlerin çıkmasını temenni ediyorum. Sanata, sanatçıya çok önem veren bir anlayışla çalışıyoruz. Trabzon zaten kadim bir sanat ve kültür şehri. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bizden önce başlatılan çalışmalara da sahip çıkmak suretiyle, bunlara yenilerini ekleyerek Trabzon’da daha çok sanat faaliyetinin yürütüldüğü bir dönemi hep beraber yaşayacağız. Bu şehirde daha fazla müzik, daha fazla tiyatro gösterisi olsun istiyoruz. Daha fazla edebiyat organizasyonu olsun, daha fazla şiir okunsun, daha çok şiir dinlensin, daha çok kitap okunsun istiyoruz. Sanatın birçok dalını Trabzon’da çok çeşitli vesilelerle yaşayalım, yaşatalım arzusundayız. Bu noktada Büyükşehir Belediyesi olarak bu gibi sanatsal faaliyetleri icra ediyoruz ama aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşumuza da destek vererek, icraatlarını kolaylaştırmaya gayret ediyoruz. Çocuklarımızın yeni dönem heyecanının yıl sonunda çok büyük bir neticeye dönüşmesini umut ediyorum” ifadelerini kullandı.    Başkan Zorluoğlu ve öğrenciler birlikte açılışa özel pasta kesti. Eğlenceli bir atmosferde gerçekleşen açılışta, Zorluoğlu öğrencilere pasta ikramında bulundu. Müzik Akademisi öğrencilerinin konuklara ve velilere verdiği mini konserle açılış programı sona erdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Müzik Akademisi Yeni Sezonunu Açtı

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Müzik Akademisi yeni sezon açılış programı gerçekleştirildi

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da katıldığı açılışta, öğrencilerin heyecanı gözlerinden okundu.

 

Açılış programında konuşan Başkan Zorluoğlu “Büyükşehir Belediyesi Müzik Akademi’sinde eğitim alan evlatlarımız içerisinden çok önemli müzisyenlerin çıkmasını temenni ediyorum. Sanata, sanatçıya çok önem veren bir anlayışla çalışıyoruz. Trabzon zaten kadim bir sanat ve kültür şehri. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bizden önce başlatılan çalışmalara da sahip çıkmak suretiyle, bunlara yenilerini ekleyerek Trabzon’da daha çok sanat faaliyetinin yürütüldüğü bir dönemi hep beraber yaşayacağız. Bu şehirde daha fazla müzik, daha fazla tiyatro gösterisi olsun istiyoruz. Daha fazla edebiyat organizasyonu olsun, daha fazla şiir okunsun, daha çok şiir dinlensin, daha çok kitap okunsun istiyoruz. Sanatın birçok dalını Trabzon’da çok çeşitli vesilelerle yaşayalım, yaşatalım arzusundayız. Bu noktada Büyükşehir Belediyesi olarak bu gibi sanatsal faaliyetleri icra ediyoruz ama aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşumuza da destek vererek, icraatlarını kolaylaştırmaya gayret ediyoruz. Çocuklarımızın yeni dönem heyecanının yıl sonunda çok büyük bir neticeye dönüşmesini umut ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 Başkan Zorluoğlu ve öğrenciler birlikte açılışa özel pasta kesti. Eğlenceli bir atmosferde gerçekleşen açılışta, Zorluoğlu öğrencilere pasta ikramında bulundu. Müzik Akademisi öğrencilerinin konuklara ve velilere verdiği mini konserle açılış programı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.