Sosa'nın Fenerbahçe ile anlaştığı ileri sürülüyor

Trabzonspor 18.08.2020 - 15:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Sosa'nın Fenerbahçe ile anlaştığı ileri sürülüyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile yollarını ayıran Jose Sosa ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Sosa'nın Fenerbahçe ile anlaştığı ileri sürülüyor   Yayıncı kuruluş beIN Sports'un son dakika olarak duyurduğu habere göre; Fenerbahçe, Sosa ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.   Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, Mame Thiam'ın ardından Jose Sosa transferinde de sona geldi.   Sarı-lacivertliler, Filip Novak'ın ardından Trabzonspor ile sözleşmesi biten Jose Sosa ile de büyük oranda anlaşma sağladı.   beİN Sports, Fenerbahçe ile Jose Sosa arasındaki anlaşmanın 2 yıllık olduğunu duyurdu. 35 yaşındaki Arjantinli futbolcu, kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek, Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacak.   Bu sezon Bordo-Mavili takım ile toplamda 42 maçta çıkan Jose Sosa, 11 gol, 12 asistlik performans sergiledi.   (haber7)
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile yollarını ayıran Jose Sosa ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Sosa'nın Fenerbahçe ile anlaştığı ileri sürülüyor

 

Yayıncı kuruluş beIN Sports'un son dakika olarak duyurduğu habere göre; Fenerbahçe, Sosa ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

 

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, Mame Thiam'ın ardından Jose Sosa transferinde de sona geldi.

 

Sarı-lacivertliler, Filip Novak'ın ardından Trabzonspor ile sözleşmesi biten Jose Sosa ile de büyük oranda anlaşma sağladı.

 

beİN Sports, Fenerbahçe ile Jose Sosa arasındaki anlaşmanın 2 yıllık olduğunu duyurdu. 35 yaşındaki Arjantinli futbolcu, kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek, Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacak.

 

Bu sezon Bordo-Mavili takım ile toplamda 42 maçta çıkan Jose Sosa, 11 gol, 12 asistlik performans sergiledi.

 

(haber7)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.