PFDK Sosa ve Trabzonspor'a para cezası verdi Antalyaspor ceza almadı

Trabzonspor 12.12.2019 - 18:01, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

PFDK Sosa ve Trabzonspor'a para cezası verdi Antalyaspor ceza almadı

PFDK Sosa ve Trabzonspor'a para cezası verdi Antalyaspor ceza almadı   Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Trabzonspor ve Sosa'ya Antalya maçı nedeniyle para cezası verdi.   PFDK, Trabzonspor taraftarlarının Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada neden olduğu saha olayları nedenyile 24 Bin TL ve Sosa'ya cezalı olduğu halde akredite alanda yer almasından dolayı 5 Bin TL para cezası verdi.   İşte PFDK'nın aldığı kararlarlar arasında Trabzonspor ve Sosa kararı;   6- TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 08.12.2019 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,   Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu JOSE ERNESTO SOSA'nın, cezalı olduğu halde akredite alanda yer almasından dolayı 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)   Trabzonspor'un içerde veya dışarda oynaması farketmeksizin her maçta ceza veren PFDK Antalyaspor'a ceza vermedi;   Aynı karşılaşmada Sturridge’ye tribünlerden çakmak ve yabancı maddeler yağarken cezaya karar veren merciler neredeydi acaba…Antalyaspor hiçbir ceza almadı.

PFDK Sosa ve Trabzonspor'a para cezası verdi Antalyaspor ceza almadı

 

Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Trabzonspor ve Sosa'ya Antalya maçı nedeniyle para cezası verdi.

 

PFDK, Trabzonspor taraftarlarının Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada neden olduğu saha olayları nedenyile 24 Bin TL ve Sosa'ya cezalı olduğu halde akredite alanda yer almasından dolayı 5 Bin TL para cezası verdi.

 

İşte PFDK'nın aldığı kararlarlar arasında Trabzonspor ve Sosa kararı;

 

6- TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 08.12.2019 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

 

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu JOSE ERNESTO SOSA'nın, cezalı olduğu halde akredite alanda yer almasından dolayı 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

 

Trabzonspor'un içerde veya dışarda oynaması farketmeksizin her maçta ceza veren PFDK Antalyaspor'a ceza vermedi;

 

Aynı karşılaşmada Sturridge’ye tribünlerden çakmak ve yabancı maddeler yağarken cezaya karar veren merciler neredeydi acaba…Antalyaspor hiçbir ceza almadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.