Pensilvanya Senaryoyu Yazıyor, Ana Muhalefet Partisi Sahneliyor

Gündem 13.04.2017 - 08:40, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Pensilvanya Senaryoyu Yazıyor, Ana Muhalefet Partisi Sahneliyor

Pensilvanya Senaryoyu Yazıyor, Ana Muhalefet Partisi Sahneliyor 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ile gazi ve gazi yakınlarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “Kılıçdaroğlu oturduğu kontrollü koltuğun diyetini ödüyor. Bunun için FETÖ’nün avukatlığını, borazanlığını, gönüllü sözcülüğünü yapıyor. Pensilvanya emrediyor, bunlar anında uyguluyor” dedi.
15 Temmuz şehitlerinin aileleri ile gazi ve gazi yakınlarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “Kılıçdaroğlu oturduğu kontrollü koltuğun diyetini ödüyor. Bunun için FETÖ’nün avukatlığını, borazanlığını, gönüllü sözcülüğünü yapıyor. Pensilvanya emrediyor, bunlar anında uyguluyor” dedi. Konuşmasında bölücü terör örgütü PKK’nın, 1984 yılından beri hunharca katlettiği insanların çoğunluğunu Kürt vatandaşların oluşturduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının aynı Kürt vatandaşlarının da bir sınavı olduğunu ifade etti ve “Artık kimse ‘bizi tehdit ediyorlar, korkutuyorlar’ diyemez. Türk Silahlı Kuvvetleri, polisimiz, korucularımız, hepsi Güney Doğu’da, Doğu’da bunların tehdit ettiği yerlerde onların sırtındadır. Bakın, 20 ayda 10500 terörist etkisiz hale getirilmiştir” diye konuştu. “MAZLUMLARIN AHI YERDE KALMAYACAK” Şehit yakınlarının 15 Temmuz darbe girişiminde bulunanlara yönelik idam taleplerini ifade eden tezahüratta bulunması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu açıklamaları yaptı: “16 Nisan karar günüdür. Niye bunu söylüyorum? Şimdi Bay Kemal diyor ki, ‘katillerin idamından yanayım.’ Sayın Bahçeli, ‘ben idamdan yanayım’ diyor. Sayın Yıldırım, o da, ‘ben de idamdan yanayım’ diyor. Ben diyorum ki, anayasal bir değişiklik gerektirdiği için bu karar çıktığı anda Parlamentodan bana geldiğinde ben bunu onaylarım. Zira bu şehitlerimizin katillerini bizim affetme yetkimiz yoktur. Ha Parlamentodan çıkmadı, o zaman benim tavsiyem şu: Aynen nasıl Pazar günü halk oylamasına gidiyorsak, bununla ilgili de bir halk oylamasına gideriz, millete gideriz, millet kararını versin. Ha George ne der, Hans ne der, Helga ne der, benim derdim bu değil. Ahmet ne der, Hasan ne der, Ayşe ne der, Fatma ne der, Allah ne der, ben buna bakarım. Zira mazlumların ahı yerde kalmayacak, bu adımı atacağız, kararlı bir şekilde atacağız ve hak yerini bulacak.” DEAŞ terör canlarına kıydığı insanların neredeyse tamamının Müslüman olduğuna, İslam, medeniyet, tarih, kültür adına ne varsa onları da yok etmeye çalıştığına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ettiği 249 kişinin tamamının bu ülkenin evladı olduğunu hatırlattı ve “Sözüm ona birbiriyle çatışan, görünüşte birbirinin düşmanı olan bu örgütlerin hedeflerinin aynı olması tesadüf olabilir mi? Her 3 terör örgütünün de namlusunu bize doğrultması sadece tevafuk mudur? Elbette değildir. Bu örgütlerin ismi, iddiaları farklı olsa da, hedefleri Türkiye’dir, bu millettir. Bu hainleri üzerimize salanların hedefi, Türkiye’den ve aziz milletimizden 1071’in, 1453’ün, 1915’in, 1923’ün hesabının sorulmasıdır” şeklinde konuştu.
Pensilvanya Senaryoyu Yazıyor, Ana Muhalefet Partisi Sahneliyor 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ile gazi ve gazi yakınlarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “Kılıçdaroğlu oturduğu kontrollü koltuğun diyetini ödüyor. Bunun için FETÖ’nün avukatlığını, borazanlığını, gönüllü sözcülüğünü yapıyor. Pensilvanya emrediyor, bunlar anında uyguluyor” dedi.

15 Temmuz şehitlerinin aileleri ile gazi ve gazi yakınlarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “Kılıçdaroğlu oturduğu kontrollü koltuğun diyetini ödüyor. Bunun için FETÖ’nün avukatlığını, borazanlığını, gönüllü sözcülüğünü yapıyor. Pensilvanya emrediyor, bunlar anında uyguluyor” dedi.

Konuşmasında bölücü terör örgütü PKK’nın, 1984 yılından beri hunharca katlettiği insanların çoğunluğunu Kürt vatandaşların oluşturduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının aynı Kürt vatandaşlarının da bir sınavı olduğunu ifade etti ve “Artık kimse ‘bizi tehdit ediyorlar, korkutuyorlar’ diyemez. Türk Silahlı Kuvvetleri, polisimiz, korucularımız, hepsi Güney Doğu’da, Doğu’da bunların tehdit ettiği yerlerde onların sırtındadır. Bakın, 20 ayda 10500 terörist etkisiz hale getirilmiştir” diye konuştu.

“MAZLUMLARIN AHI YERDE KALMAYACAK”

Şehit yakınlarının 15 Temmuz darbe girişiminde bulunanlara yönelik idam taleplerini ifade eden tezahüratta bulunması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu açıklamaları yaptı: “16 Nisan karar günüdür. Niye bunu söylüyorum? Şimdi Bay Kemal diyor ki, ‘katillerin idamından yanayım.’ Sayın Bahçeli, ‘ben idamdan yanayım’ diyor. Sayın Yıldırım, o da, ‘ben de idamdan yanayım’ diyor. Ben diyorum ki, anayasal bir değişiklik gerektirdiği için bu karar çıktığı anda Parlamentodan bana geldiğinde ben bunu onaylarım. Zira bu şehitlerimizin katillerini bizim affetme yetkimiz yoktur. Ha Parlamentodan çıkmadı, o zaman benim tavsiyem şu: Aynen nasıl Pazar günü halk oylamasına gidiyorsak, bununla ilgili de bir halk oylamasına gideriz, millete gideriz, millet kararını versin. Ha George ne der, Hans ne der, Helga ne der, benim derdim bu değil. Ahmet ne der, Hasan ne der, Ayşe ne der, Fatma ne der, Allah ne der, ben buna bakarım. Zira mazlumların ahı yerde kalmayacak, bu adımı atacağız, kararlı bir şekilde atacağız ve hak yerini bulacak.”

DEAŞ terör canlarına kıydığı insanların neredeyse tamamının Müslüman olduğuna, İslam, medeniyet, tarih, kültür adına ne varsa onları da yok etmeye çalıştığına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ettiği 249 kişinin tamamının bu ülkenin evladı olduğunu hatırlattı ve “Sözüm ona birbiriyle çatışan, görünüşte birbirinin düşmanı olan bu örgütlerin hedeflerinin aynı olması tesadüf olabilir mi? Her 3 terör örgütünün de namlusunu bize doğrultması sadece tevafuk mudur? Elbette değildir. Bu örgütlerin ismi, iddiaları farklı olsa da, hedefleri Türkiye’dir, bu millettir. Bu hainleri üzerimize salanların hedefi, Türkiye’den ve aziz milletimizden 1071’in, 1453’ün, 1915’in, 1923’ün hesabının sorulmasıdır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.