Ortahisar Belediye Başkanı Genç’ten Trabzonspor'a kombine desteği

Trabzonspor 08.07.2019 - 21:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ortahisar Belediye Başkanı Genç’ten Trabzonspor'a kombine desteği

Ortahisar Belediye Başkanı Genç’ten Trabzonspor'a kombine desteği   Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, TS Club ve Yatırımlar Koordinatörü Yalçın Orhan, Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Hayırlıoğlu ve Yatırımlar – Projeler Sorumlumlısu Zafer Göktaş, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti.   Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Trabzon’un tüm dinamiklerinin Trabzonspor’a destek olması adına yaptığı çağrıya kayıtsız kalmayarak yeni sezon için 1461 adet kombine alan Ahmet Metin Genç’e Trabzonspor yönetim kurulu teşekkürlerini iletti.   Ahmet Metin Genç de Trabzonspor’un şehrin en büyük marka değeri olduğunu vurgulayarak, “Kulübümüzün daha başarılı olması için bu kulübe gönül veren herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Biz, Ortahisar Belediyesi olarak buna öncülük etmek istedik. Bu manada birlikte çalıştığımız personellerimize kombine hediye ettik. Trabzonspor şehrimizin en büyük marka değeri. İnşallah bu yıl da göğsümüzü kabartacaktır” dedi.   Ziyaretin anısına Trabzonspor yönetim kurulu tarafından Ahmet Metin Genç’e adının yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye edildi.

Ortahisar Belediye Başkanı Genç’ten Trabzonspor'a kombine desteği

 

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, TS Club ve Yatırımlar Koordinatörü Yalçın Orhan, Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Hayırlıoğlu ve Yatırımlar – Projeler Sorumlumlısu Zafer Göktaş, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti.

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Trabzon’un tüm dinamiklerinin Trabzonspor’a destek olması adına yaptığı çağrıya kayıtsız kalmayarak yeni sezon için 1461 adet kombine alan Ahmet Metin Genç’e Trabzonspor yönetim kurulu teşekkürlerini iletti.

 

Ahmet Metin Genç de Trabzonspor’un şehrin en büyük marka değeri olduğunu vurgulayarak, “Kulübümüzün daha başarılı olması için bu kulübe gönül veren herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Biz, Ortahisar Belediyesi olarak buna öncülük etmek istedik. Bu manada birlikte çalıştığımız personellerimize kombine hediye ettik. Trabzonspor şehrimizin en büyük marka değeri. İnşallah bu yıl da göğsümüzü kabartacaktır” dedi.

 

Ziyaretin anısına Trabzonspor yönetim kurulu tarafından Ahmet Metin Genç’e adının yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.