Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a ilk sözler

Trabzonspor 13.01.2020 - 13:05, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a ilk sözler

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Spor Kulüpleri - Federasyonları Çalıştayı sonrasında açıklamalarda bulunuyor. Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bordo-mavili kulüp hakkında yaptığı açıklamalara saat 14:61'de cevap vereceklerini açıkladı..
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a ilk sözler   "İnşallah Türk futbolunun geleceğine ışık tutan bir çalıştay olur. Hem mali hem idari disiplini sağlayan, ekonomik anlamda da bütçenin üzerine çıkan harcamalardan kulüp yönetimini sorumlu tutan tüzük değişikliğini hayata geçirdik."   "Bugün saat 14:61'de kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapılacak. Trabzonspor'un bütün mali gelirleri kuruşuna kadar açıkca belirtilmiştir, KAP'a bilgilendirmiş yapılmıştır. Biz zaten her şeyi açıklıyoruz ama görüyoruz ki anlaşılmamış, bir kez daha toplu ve yazılı olarak verelim, oradan okusunlar."   "Yıllardır hayatlarını gizli, örtülü işlerle sürdüren insanların fikirleri bunlar. Bunlar belirli amaçlar ile çıkartılan sözler. Bu söylemlerle alakalı olarak suç duyurusunda bulunduk. Devam eden süreçte birtakım beyanatlar verildiğinde bu beyanatların kimler tarafından verildiği ortaya çıkıyor."     Ali Koç’un Trabzonspor için yaptığı o açıklama   Trabzonspor hakkında da konuşan Ali Koç "Trabzonspor sağolsun Türkiye'de haklı rekabetin bekçisi konumunda, gün aşırı açıklama yapıyorlar. Sırtını devlete dayamışlar. Stadı devlet yapmış, olsun Türkiye'de birçok stadı devlet yapıyor. Ünal Karaman istifa etti, bizi ilgilendirmiyor ama zorla konunun içine çekiliyoruz. Bizim hocamızın istifası söz konusu değilken birçok iddia çıktı ama Ünal Karaman'ın durumu gazetelerde bile yer almadı. Koskoca bir şehrin belediye başkanı, bu karmaşayı Fenerbahçe'ye bağladı. Nereden aklına esti, Bu cinlik nereden? Bu nasıl saygısızlık? Sonrasında da kaldırdı. 5. maddede bir Bakan'dan bahsediyor ve diyor ki 'Bu bakan Trabzonspor'un içişlerine asla karışmadı, ve öyle bir yardımcı oldu ki Trabzonspor iflastan kurtuldu.' Yine bir milletvekili, bu tartışmayla ilgili tweetler atıyor ve 'Bakan Bey'in, yardımlar yaptığı Trabzonspor'dan sadece başarı beklentisi olabilir' diyor. Allah daha çok versin, gözümüz yok. Ahmet Ağaoğlu'na soruyoruz, kimler sizden loca aldı, ne kadar verdi? Türkiye'de en pahalı localar bizimdir, gelin gelirleri karşılaştıralım. Trabzonsporlu olmayan ama devlet ile iş yaptığı için Trabzonspor'dan loca alan iş adamları var mı? Bunları biz söylemiyoruz, belediye başkanı, milletvekilleri söylüyor. Yeter artık! Türk sporunda barış olsun, gelin beraber olalım dilinden anlamıyorsunuz." dedi.   Bir kez daha Fenerbahçe taraftarına seslenen Ali Koç "Şampiyonluğumuzu engellemeye çalışıyorlar. Kısır çekişmeleri bırakın, neyin ne olduğunu daha iyi anlayın. Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş diye bir laf var, öyle bir dönemden geçiyoruz. Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş." ifadelerini kullandı.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Spor Kulüpleri - Federasyonları Çalıştayı sonrasında açıklamalarda bulunuyor. Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bordo-mavili kulüp hakkında yaptığı açıklamalara saat 14:61'de cevap vereceklerini açıkladı..

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a ilk sözler

 

"İnşallah Türk futbolunun geleceğine ışık tutan bir çalıştay olur. Hem mali hem idari disiplini sağlayan, ekonomik anlamda da bütçenin üzerine çıkan harcamalardan kulüp yönetimini sorumlu tutan tüzük değişikliğini hayata geçirdik."

 

"Bugün saat 14:61'de kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapılacak. Trabzonspor'un bütün mali gelirleri kuruşuna kadar açıkca belirtilmiştir, KAP'a bilgilendirmiş yapılmıştır. Biz zaten her şeyi açıklıyoruz ama görüyoruz ki anlaşılmamış, bir kez daha toplu ve yazılı olarak verelim, oradan okusunlar."

 

"Yıllardır hayatlarını gizli, örtülü işlerle sürdüren insanların fikirleri bunlar. Bunlar belirli amaçlar ile çıkartılan sözler. Bu söylemlerle alakalı olarak suç duyurusunda bulunduk. Devam eden süreçte birtakım beyanatlar verildiğinde bu beyanatların kimler tarafından verildiği ortaya çıkıyor."

 

 

Ali Koç’un Trabzonspor için yaptığı o açıklama

 

Trabzonspor hakkında da konuşan Ali Koç "Trabzonspor sağolsun Türkiye'de haklı rekabetin bekçisi konumunda, gün aşırı açıklama yapıyorlar. Sırtını devlete dayamışlar. Stadı devlet yapmış, olsun Türkiye'de birçok stadı devlet yapıyor. Ünal Karaman istifa etti, bizi ilgilendirmiyor ama zorla konunun içine çekiliyoruz. Bizim hocamızın istifası söz konusu değilken birçok iddia çıktı ama Ünal Karaman'ın durumu gazetelerde bile yer almadı. Koskoca bir şehrin belediye başkanı, bu karmaşayı Fenerbahçe'ye bağladı. Nereden aklına esti, Bu cinlik nereden? Bu nasıl saygısızlık? Sonrasında da kaldırdı. 5. maddede bir Bakan'dan bahsediyor ve diyor ki 'Bu bakan Trabzonspor'un içişlerine asla karışmadı, ve öyle bir yardımcı oldu ki Trabzonspor iflastan kurtuldu.' Yine bir milletvekili, bu tartışmayla ilgili tweetler atıyor ve 'Bakan Bey'in, yardımlar yaptığı Trabzonspor'dan sadece başarı beklentisi olabilir' diyor. Allah daha çok versin, gözümüz yok. Ahmet Ağaoğlu'na soruyoruz, kimler sizden loca aldı, ne kadar verdi? Türkiye'de en pahalı localar bizimdir, gelin gelirleri karşılaştıralım. Trabzonsporlu olmayan ama devlet ile iş yaptığı için Trabzonspor'dan loca alan iş adamları var mı? Bunları biz söylemiyoruz, belediye başkanı, milletvekilleri söylüyor. Yeter artık! Türk sporunda barış olsun, gelin beraber olalım dilinden anlamıyorsunuz." dedi.

 

Bir kez daha Fenerbahçe taraftarına seslenen Ali Koç "Şampiyonluğumuzu engellemeye çalışıyorlar. Kısır çekişmeleri bırakın, neyin ne olduğunu daha iyi anlayın. Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş diye bir laf var, öyle bir dönemden geçiyoruz. Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.