Fırat Aydınus ve Gençerler'e MHK'dan ceza yerine ödül

Trabzonspor 07.11.2019 - 16:04, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Fırat Aydınus ve Gençerler'e MHK'dan ceza yerine ödül

Fırat Aydınus ve Gençerler'e MHK'dan ceza yerine ödül   Trabzonspor ligin 10. haftasında Göztepe ile karşılaşmış VAR hakemi Koray Geçerler Gözepeli oyuncuya kırmızı kart verilmemesinde ve Bordo Mavililerin Penaltısını es geçerek büyük tepki almıştı.Orta hakem Fırat Aydınus ise spor otoriteriteleri ve Trabzonspor cephesinden ağır eleştirilere maruz kalmalarına rağmen, MHK bu hafta oynanacak Başakşehir - Ankaragücü karşılaşmasında Fırat Aydınus , Konya - Sivas maçında ise Koray Gençerler VAR hakemi olarak atanmları şok etkisi yarattı.Bordo Mavililer  bu iki hakeme ceza verilmesini beklerken, MHK ödüllendirmeye devam ediyor. Kulüp yetkilileri çıkıp açıklama yapınca PFDK anında görev başında disiplin kuruluna ceza talebiyle sevk etmesinide biliyor.

Fırat Aydınus ve Gençerler'e MHK'dan ceza yerine ödül

 

Trabzonspor ligin 10. haftasında Göztepe ile karşılaşmış VAR hakemi Koray Geçerler Gözepeli oyuncuya kırmızı kart verilmemesinde ve Bordo Mavililerin Penaltısını es geçerek büyük tepki almıştı.Orta hakem Fırat Aydınus ise spor otoriteriteleri ve Trabzonspor cephesinden ağır eleştirilere maruz kalmalarına rağmen, MHK bu hafta oynanacak Başakşehir - Ankaragücü karşılaşmasında Fırat Aydınus , Konya - Sivas maçında ise Koray Gençerler VAR hakemi olarak atanmları şok etkisi yarattı.Bordo Mavililer  bu iki hakeme ceza verilmesini beklerken, MHK ödüllendirmeye devam ediyor.

Kulüp yetkilileri çıkıp açıklama yapınca PFDK anında görev başında disiplin kuruluna ceza talebiyle sevk etmesinide biliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.