Türkiye A Milli Takımımız Moldovayı 4-0 Yendi

Spor 11.09.2019 - 04:59, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Türkiye A Milli Takımımız Moldovayı 4-0 Yendi

Türkiye A Milli Takımımız Moldovayı 4-0 Yendi   2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takımımız, H Grubu'ndaki 6. maçında deplasmanda Moldova'yı 4-0 mağlup etti. Moldova'nın başkenti Kişinev'deki Zimbru Stadyumu'nda oynanan ve İtalya Futbol Federasyonu'ndan Davide Massa'nın yönettiği maçta Milli Takımımızın gollerini 37 ve 79. dakikalarda Cenk Tosun, 57. dakikada Deniz Türüç ile 88. dakikada Yusuf Yazıcı attı.   H Grubu'nda bugün oynanan diğer karşılaşmalarda Fransa, Andorra'yı 3-0 yenerken, Arnavutluk da İzlanda'yı 4-2 mağlup etti. Bu sonuçlarla H Grubu'nda Fransa ve Türkiye 15'er puana ulaştı, İzlanda ise 12 puanda kaldı.   Karşılaşmayı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri de takip etti. Başkan Özdemir ile TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Mehmet Baykan, Erdal Bahçıvan, Yılmaz Büyükaydın, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Hasan Akıncıoğlu, Alkın Kalkavan, İsmail Erdem, Nuri Akın, Mustafa Hacıkerimoğlu, Selim Soydan ve Genel Sekreter Kadir Kardaş ile Türkiye'nin Kişinev Büyükelçisi Halil Gürol Sökmensüer, statta kendilerine ayrılan bölümden mücadeleyi izledi.

Türkiye A Milli Takımımız Moldovayı 4-0 Yendi

 

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takımımız, H Grubu'ndaki 6. maçında deplasmanda Moldova'yı 4-0 mağlup etti. Moldova'nın başkenti Kişinev'deki Zimbru Stadyumu'nda oynanan ve İtalya Futbol Federasyonu'ndan Davide Massa'nın yönettiği maçta Milli Takımımızın gollerini 37 ve 79. dakikalarda Cenk Tosun, 57. dakikada Deniz Türüç ile 88. dakikada Yusuf Yazıcı attı.

 

H Grubu'nda bugün oynanan diğer karşılaşmalarda Fransa, Andorra'yı 3-0 yenerken, Arnavutluk da İzlanda'yı 4-2 mağlup etti. Bu sonuçlarla H Grubu'nda Fransa ve Türkiye 15'er puana ulaştı, İzlanda ise 12 puanda kaldı.

 

Karşılaşmayı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri de takip etti. Başkan Özdemir ile TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Mehmet Baykan, Erdal Bahçıvan, Yılmaz Büyükaydın, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Hasan Akıncıoğlu, Alkın Kalkavan, İsmail Erdem, Nuri Akın, Mustafa Hacıkerimoğlu, Selim Soydan ve Genel Sekreter Kadir Kardaş ile Türkiye'nin Kişinev Büyükelçisi Halil Gürol Sökmensüer, statta kendilerine ayrılan bölümden mücadeleyi izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.