Türkiye Andora 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri maçı ne zaman

Spor 05.09.2019 - 10:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Türkiye Andora 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri maçı ne zaman

Türkiye Andora 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri maçı ne zaman   Türkiye A Milli Takımımızın Andorra ile oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçı Beşiktaş Park'ta 7 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 21.45'te oynanacak .   Türkiye A Milli takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 7 Eylül'de İstanbul'da Andorra yapacağı müsabakanın hakemleri açıklandı.   Beşiktaş Park'ta oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak maçı, İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Donald Robertson yönetecek. Sean Carr ve Douglas Potter'ın yardımcı hakem olacağı karşılamanın dördüncü hakemi ise Kevin Clancy olacak.     Türkiye-Andorra maçının biletleri tükendi   A Milli Takımımızın Andorra ile oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçının satışa çıkan biletleri tükendiği açıklandı.     Sınırlı sayıda kale arkası loca koltuğu satışları ise devam ettiği ve  Ay-Yıldızlı takımın Andorra mücadelesini izlemek isteyen futbolseverler, Beşiktaş Park Kuzey Kale Arkası'nda bulunan bilet gişelerinden sadece TC Kimlik numaralarını ibraz ederek loca koltuğu satın alabilecekleri bildirildi.   Türkiye-Andorra maçının loca koltuk fiyatı 250 TL.

Türkiye Andora 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri maçı ne zaman

 

Türkiye A Milli Takımımızın Andorra ile oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçı Beşiktaş Park'ta 7 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 21.45'te oynanacak .

 

Türkiye A Milli takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 7 Eylül'de İstanbul'da Andorra yapacağı müsabakanın hakemleri açıklandı.

 

Beşiktaş Park'ta oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak maçı, İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Donald Robertson yönetecek. Sean Carr ve Douglas Potter'ın yardımcı hakem olacağı karşılamanın dördüncü hakemi ise Kevin Clancy olacak.

 

 

Türkiye-Andorra maçının biletleri tükendi

 

A Milli Takımımızın Andorra ile oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçının satışa çıkan biletleri tükendiği açıklandı.

 

 

Sınırlı sayıda kale arkası loca koltuğu satışları ise devam ettiği ve  Ay-Yıldızlı takımın Andorra mücadelesini izlemek isteyen futbolseverler, Beşiktaş Park Kuzey Kale Arkası'nda bulunan bilet gişelerinden sadece TC Kimlik numaralarını ibraz ederek loca koltuğu satın alabilecekleri bildirildi.

 

Türkiye-Andorra maçının loca koltuk fiyatı 250 TL.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.