Trabzonspor Sparta Prag maçı hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor 14.08.2019 - 19:18, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Sparta Prag maçı hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor Sparta Prag maçı hazırlıklarını tamamladı   Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü eleme turu rövanşında yarın Çekya temsilcisi Sparta Prag ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık yapılan antrenmanda sakatlığı bulunan Ogenyi Onazi'nin haricinde bordo-mavililer tam kadro çalıştı.   Koşuyla başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Sparta Prag müsabakasının taktik provasının yapıldığı belirtildi. Antrenmanı kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Trabzonspor Sparta Prag maçı hazırlıklarını tamamladı

 

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü eleme turu rövanşında yarın Çekya temsilcisi Sparta Prag ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık yapılan antrenmanda sakatlığı bulunan Ogenyi Onazi'nin haricinde bordo-mavililer tam kadro çalıştı.

 

Koşuyla başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Sparta Prag müsabakasının taktik provasının yapıldığı belirtildi. Antrenmanı kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.