Meteoroloji uyardı Doğu Karadeniz Kıyı Kesimlerinde Beklenen Çok Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Genel 01.11.2019 - 10:40, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Meteoroloji uyardı Doğu Karadeniz Kıyı Kesimlerinde Beklenen Çok Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Meteoroloji uyardı Doğu Karadeniz Kıyı Kesimlerinde Beklenen Çok Kuvvetli Yağışlara Dikkat!   Beklenen Hadise Sağanak Yağış   Beklendiği Yer Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz Kıyı kesimlerinde (Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in kıyı ilçeleri) beklenen yağışların genellikle çok kuvvetli (51-75 kg/m2), Rize il geneli, Trabzon'un doğusu ve Artvin'in kıyı ilçelerinde yer yer şiddetli (76-100 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.   Başlama-Bitiş Zamanı 01.11.2019 09:00-02.11.2019 09:00   Hadisenin Şiddeti Şiddetli Yağış   Oluşması Muhtemel Riskler Ani Sel - Su Baskını - Heyelan - Ulaşımda Aksamalar   Alınabilir Tedbirler Sellerden Korunma Yöntemleri   Uyarı Yapan Merkez Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi

Meteoroloji uyardı Doğu Karadeniz Kıyı Kesimlerinde Beklenen Çok Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

 

Beklenen Hadise

Sağanak Yağış

 

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz Kıyı kesimlerinde (Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in kıyı ilçeleri) beklenen yağışların genellikle çok kuvvetli (51-75 kg/m2), Rize il geneli, Trabzon'un doğusu ve Artvin'in kıyı ilçelerinde yer yer şiddetli (76-100 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

Başlama-Bitiş Zamanı

01.11.2019 09:00-02.11.2019 09:00

 

Hadisenin Şiddeti

Şiddetli Yağış

 

Oluşması Muhtemel Riskler

Ani Sel - Su Baskını - Heyelan - Ulaşımda Aksamalar

 

Alınabilir Tedbirler

Sellerden Korunma Yöntemleri

 

Uyarı Yapan Merkez

Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.