Kucka Trabzonspor'da Sağlık Kontrolünden Geçdi

Trabzonspor 07.07.2017 - 13:57, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Kucka Trabzonspor'da Sağlık Kontrolünden Geçdi

Kucka Trabzonspor'da Sağlık Kontrolünden Geçdi
Trabzonspor  transfer görüşmelerine başladığı Jurac Kucka, Liv Hospital’de sağlık kontrolünden geçti. Kontrollerde futbolcuya kardiyoloji, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayenesi yapıldı ve kan değerlerine bakıldı. Futbolcuya sağlık kontrolleri sırasında eko, efor, solunum fonksiyon testi gibi kardiyak testler ve radyolojik kontroller de yapıldı. Trabzonsporun yeni transferi Kucka  
Kucka Trabzonspor'da Sağlık Kontrolünden Geçdi

Trabzonspor  transfer görüşmelerine başladığı Jurac Kucka, Liv Hospital’de sağlık kontrolünden geçti.

Kontrollerde futbolcuya kardiyoloji, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayenesi yapıldı ve kan değerlerine bakıldı. Futbolcuya sağlık kontrolleri sırasında eko, efor, solunum fonksiyon testi gibi kardiyak testler ve radyolojik kontroller de yapıldı.

Trabzonsporun yeni transferi Kucka

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.