GÜMRÜKÇÜOĞLU BÜYÜKŞEHİRİN 3’ÜNCÜ YILINI DEĞERLENDİRDİ, MÜJDELER VERDİ

Gündem 02.05.2017 - 16:29, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

GÜMRÜKÇÜOĞLU BÜYÜKŞEHİRİN 3’ÜNCÜ YILINI DEĞERLENDİRDİ, MÜJDELER VERDİ

GÜMRÜKÇÜOĞLU BÜYÜKŞEHİRİN 3’ÜNCÜ YILINI DEĞERLENDİRDİ, MÜJDELER VERDİ Birlikte bir dünya şehri oluşturuyoruz Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesinin 3’üncü yılını değerlendirdiği basın toplantısında Trabzon’a büyük şehir camisi kazandırılacağı, Meydan Parkı III. etap kentsel yenileme çalışmalarına başlanacağı, Trabzon’a disneyland kazandırılacağı gibi pek çok müjde verirken, “Birlikte bir dünya şehri oluşturuyoruz” dedi.
RAYLI SİSTEM PROJESİ YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK Trabzon’da dev bir yatırıma daha imza atmaya hazırlandıklarını vurgulayan Gümrükçüoğlu, “Hafif raylı sistemin engebeli bir coğrafyası olan Trabzon’umuzda doğu-batı istikametinde gerçekleştirilmesi çalışması sürdürülmektedir. Bu yılın sonuna kadar projesini tamamlamış olacağız. Sonrasında da finansman temini ile yolumuza devam etmiş olacağız. Şehrimizde bir büyük adım daha atmak istedik. Trabzon’da tarihte Karagöz Meydanı var. Şuanda Trabzon’un en yoğun bölgesinde bulunuyor burası. Bu meydanı tekrar Trabzon’a kazandırmak için büyük bir hazırlık sürdürdük. Cudibey İlköğretim Okulu ve Öğretmen Evi bu bölgede yer alıyor. Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz ile görüşmemizde okul ve öğretmen evini Tabakhane’de TOKİ’den satın aldığımız arsada inşa edip teslim etmemiz şartıyla takas işlemini gerçekleştirecek şekilde protokol imzaladık. Bu dev projenin uygulamasına önümüzdeki aylarda başlayacağız. Bunu buradan kamuoyuna iletmek benim için çok sevindirici bir adım” diye konuştu. SIRA MEYDAN PARKI III. ETABA GELDİ Başkan Gümrükçüoğlu açıklamalarına özetle şu şekilde devam etti: “Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmasını da tamamladık. Şimdi sıra Meydan Parkı III. etaba geldi. Burada planlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bölgeyi şehrimize kazandıracağız ve burası Trabzon’un denize bakan bir balkonu olacak. ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ YATIRIM YAĞMURUNA DÖNÜŞTÜ 3’üncü Yıl Değerlendirme Toplantısında Trabzon’un 18 ilçesinde de gerçekleştirecekleri projeleri teker teker sıralayan Gümrükçüoğlu, Pazarkapı’da büyük bir şehir camisi inşa edeceklerini, yine bu noktada bir mini otogar yapacaklarını, Trabzon’a disneyland kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini, kimi ilçelerde kent meydanları yapacaklarını ve bunları projelendirdiklerini kaydetti.  Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarında yatırım yağmuru gerçekleştirdiklerini dile getirirken TİSKİ Genel Müdürlüğünün tamamladığı, sürdürdüğü ve 2017 yatırım programına aldığı projelerin toplam maliyetinin 1,4 katrilyonu aştığını söyledi. Gümrükçüoğlu, TİSKİ Genel Müdürlüğünün ilçelerde gerçekleştirdiği yatırımları da ayrıntılarıyla basın mensuplarıyla paylaşırken Karakaya Grup Suyunun baraj haline getirilmesi içinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.  
GÜMRÜKÇÜOĞLU BÜYÜKŞEHİRİN 3’ÜNCÜ YILINI DEĞERLENDİRDİ, MÜJDELER VERDİ Birlikte bir dünya şehri oluşturuyoruz Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesinin 3’üncü yılını değerlendirdiği basın toplantısında Trabzon’a büyük şehir camisi kazandırılacağı, Meydan Parkı III. etap kentsel yenileme çalışmalarına başlanacağı, Trabzon’a disneyland kazandırılacağı gibi pek çok müjde verirken, “Birlikte bir dünya şehri oluşturuyoruz” dedi.

RAYLI SİSTEM PROJESİ YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK

Trabzon’da dev bir yatırıma daha imza atmaya hazırlandıklarını vurgulayan Gümrükçüoğlu, “Hafif raylı sistemin engebeli bir coğrafyası olan Trabzon’umuzda doğu-batı istikametinde gerçekleştirilmesi çalışması sürdürülmektedir. Bu yılın sonuna kadar projesini tamamlamış olacağız. Sonrasında da finansman temini ile yolumuza devam etmiş olacağız. Şehrimizde bir büyük adım daha atmak istedik. Trabzon’da tarihte Karagöz Meydanı var. Şuanda Trabzon’un en yoğun bölgesinde bulunuyor burası. Bu meydanı tekrar Trabzon’a kazandırmak için büyük bir hazırlık sürdürdük. Cudibey İlköğretim Okulu ve Öğretmen Evi bu bölgede yer alıyor. Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz ile görüşmemizde okul ve öğretmen evini Tabakhane’de TOKİ’den satın aldığımız arsada inşa edip teslim etmemiz şartıyla takas işlemini gerçekleştirecek şekilde protokol imzaladık. Bu dev projenin uygulamasına önümüzdeki aylarda başlayacağız. Bunu buradan kamuoyuna iletmek benim için çok sevindirici bir adım” diye konuştu.




SIRA MEYDAN PARKI III. ETABA GELDİ

Başkan Gümrükçüoğlu açıklamalarına özetle şu şekilde devam etti: “Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmasını da tamamladık. Şimdi sıra Meydan Parkı III. etaba geldi. Burada planlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bölgeyi şehrimize kazandıracağız ve burası Trabzon’un denize bakan bir balkonu olacak.




ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ YATIRIM YAĞMURUNA DÖNÜŞTÜ

3’üncü Yıl Değerlendirme Toplantısında Trabzon’un 18 ilçesinde de gerçekleştirecekleri projeleri teker teker sıralayan Gümrükçüoğlu, Pazarkapı’da büyük bir şehir camisi inşa edeceklerini, yine bu noktada bir mini otogar yapacaklarını, Trabzon’a disneyland kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini, kimi ilçelerde kent meydanları yapacaklarını ve bunları projelendirdiklerini kaydetti.  Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarında yatırım yağmuru gerçekleştirdiklerini dile getirirken TİSKİ Genel Müdürlüğünün tamamladığı, sürdürdüğü ve 2017 yatırım programına aldığı projelerin toplam maliyetinin 1,4 katrilyonu aştığını söyledi. Gümrükçüoğlu, TİSKİ Genel Müdürlüğünün ilçelerde gerçekleştirdiği yatırımları da ayrıntılarıyla basın mensuplarıyla paylaşırken Karakaya Grup Suyunun baraj haline getirilmesi içinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.