Efsaneler ve Şöhretler Karşı Karşıya Geldi

Gündem 09.11.2018 - 17:10, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Efsaneler ve Şöhretler Karşı Karşıya Geldi

Efsaneler ve Şöhretler Karşı Karşıya Geldi   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true }); Şehit Aileleri İçin Maç oynadılar   Ortahisar Belediyesi'nin şehit aileleri yararına düzenlediği  “Şöhretler ve Efsaneler Futbol Turnuvası” sona erdi. Beşirli Çok Amaçlı Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelen şöhretler ve efsanelerden oluşan takımlarda eski milli futbolcular ve sanatçıların yanı sıra şehit aileleri çocukları da yer aldı. Şehit ailelerinin ilgiyle izlediği maç renkli görüntülere sahne oldu. Çok sayıda futbolseverin izlediği ve eski hakemlerden Alican Lakot'un yönettiği maç 15-15 berabere sona erdi. Turnuvada efsane futbolcular Hami Mandıralı, Hakan Ünsal, Ahmet Dursun, Hasan Üçüncü, Rüştü Reçber, Hamit Altıntop, Emre Aşık, Volkan Arslan, Hasan Kabze, Faruk Atalay, Hayati Köse ile televizyon dünyasının tanınmış isimleri Emre Kızılırmak, Çetin Altay, Alper Türedi, Ruhi Sarı, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş yer aldı.   Turnuvada beyaz takımın teknik direktörlüklerini adını futbol tarihine yazdıran Ali Kemal Denizci ile kırmızı takımın teknik direktörlüğünü Serdar Bali üstlendi. Turnuvadan elde edilecek gelir şehit aileleri derneğine bağışlanacak. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, herkesin şehitlerin bizlere emaneti olan ailelerine sahip çıkması gerektiğini söyledi. Başkan Genç,  "İnşallah bu topraklarda birlik ve beraberliğimiz ebediyete kadar sürecek. Birliğimizin, beraberliğimizin ve medeniyetimizin ilelebet sürmesi için şahadete eren aziz şehitlerimizin aileleri hepiniz turnuvamıza hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Her zaman milletçe minnetle, şükranla anmamız gereken aziz şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Şehitlerimizin bize emaneti olan kıymetli aileleri yarına ünlü futbolcularımızın ve sanatçılarımızın iştirak ettiği güzel bir organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Sizler adına onlara bu organizasyona iştirak ettikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle bir kez daha yad ediyorum. Ailelerimize de Cenabı Allah'tan sabırlar niyaz ediyorum. Buradan açık yüreklilikle ve gönülden ifade etmek istiyorum ki, her zaman aziz şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerinin yanında olacağız ve onlara destek olacağız." diye konuştu.

Efsaneler ve Şöhretler Karşı Karşıya Geldi

 

Şehit Aileleri İçin Maç oynadılar

 

Ortahisar Belediyesi'nin şehit aileleri yararına düzenlediği  “Şöhretler ve Efsaneler Futbol Turnuvası” sona erdi. Beşirli Çok Amaçlı Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelen şöhretler ve efsanelerden oluşan takımlarda eski milli futbolcular ve sanatçıların yanı sıra şehit aileleri çocukları da yer aldı. Şehit ailelerinin ilgiyle izlediği maç renkli görüntülere sahne oldu. Çok sayıda futbolseverin izlediği ve eski hakemlerden Alican Lakot'un yönettiği maç 15-15 berabere sona erdi. Turnuvada efsane futbolcular Hami Mandıralı, Hakan Ünsal, Ahmet Dursun, Hasan Üçüncü, Rüştü Reçber, Hamit Altıntop, Emre Aşık, Volkan Arslan, Hasan Kabze, Faruk Atalay, Hayati Köse ile televizyon dünyasının tanınmış isimleri Emre Kızılırmak, Çetin Altay, Alper Türedi, Ruhi Sarı, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş yer aldı.  

Turnuvada beyaz takımın teknik direktörlüklerini adını futbol tarihine yazdıran Ali Kemal Denizci ile kırmızı takımın teknik direktörlüğünü Serdar Bali üstlendi. Turnuvadan elde edilecek gelir şehit aileleri derneğine bağışlanacak.

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, herkesin şehitlerin bizlere emaneti olan ailelerine sahip çıkması gerektiğini söyledi. Başkan Genç,  "İnşallah bu topraklarda birlik ve beraberliğimiz ebediyete kadar sürecek. Birliğimizin, beraberliğimizin ve medeniyetimizin ilelebet sürmesi için şahadete eren aziz şehitlerimizin aileleri hepiniz turnuvamıza hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Her zaman milletçe minnetle, şükranla anmamız gereken aziz şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Şehitlerimizin bize emaneti olan kıymetli aileleri yarına ünlü futbolcularımızın ve sanatçılarımızın iştirak ettiği güzel bir organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Sizler adına onlara bu organizasyona iştirak ettikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle bir kez daha yad ediyorum. Ailelerimize de Cenabı Allah'tan sabırlar niyaz ediyorum. Buradan açık yüreklilikle ve gönülden ifade etmek istiyorum ki, her zaman aziz şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerinin yanında olacağız ve onlara destek olacağız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.