Büyükşehir Belediyesi Trabzonspor’un yanında

Spor 18.07.2018 - 08:30, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Büyükşehir Belediyesi Trabzonspor’un yanında

Büyükşehir Belediyesi Trabzonspor’un yanında Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı son toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında bugün gerçekleştirildi. Trabzonspor Kadir Özcan Tesisleri ile sahil geçiş yolu arasında kalan peyzaj alanında bulunan futbol sahasının sentetik çim zemin yapılması için Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Başkan Gümrükçüoğlu’na oy birliği ile yetki verildi. Gümrükçüoğlu “Trabzonspor’umuza katkı sağlamak boynumuzun borcudur. Gelip bizlerden bu talepten bulunan Trabzonspor yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Bu sahayı sentetik çim zemin yaparak Trabzonspor’umuzun hizmetine sunacağız” dedi.     Öte yandan Ortahisar ilçesi 1 Nolu Beşirli Mahallesi’nde bulunan akıllı kavşak yeşil alana merhum işadamı Ali Osman Ulusoy’un ismi verildi. Önerge Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Büyükşehir Belediyesi Trabzonspor’un yanında

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı son toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında bugün gerçekleştirildi.

Trabzonspor Kadir Özcan Tesisleri ile sahil geçiş yolu arasında kalan peyzaj alanında bulunan futbol sahasının sentetik çim zemin yapılması için Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Başkan Gümrükçüoğlu’na oy birliği ile yetki verildi. Gümrükçüoğlu “Trabzonspor’umuza katkı sağlamak boynumuzun borcudur. Gelip bizlerden bu talepten bulunan Trabzonspor yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Bu sahayı sentetik çim zemin yaparak Trabzonspor’umuzun hizmetine sunacağız” dedi.

    Öte yandan Ortahisar ilçesi 1 Nolu Beşirli Mahallesi’nde bulunan akıllı kavşak yeşil alana merhum işadamı Ali Osman Ulusoy’un ismi verildi. Önerge Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.