Başkan Ağaoğlu'ndan Talisca Sosa ve Novak açıklaması

Trabzonspor 10.01.2020 - 16:24, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Başkan Ağaoğlu'ndan Talisca Sosa ve Novak açıklaması

Başkan Ağaoğlu'ndan Talisca Sosa ve Novak açıklaması   Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beIN Sports'a verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı.   Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Hangi amaçla çıktığını bilmediğimiz bir Talisca iddiası var. Ne gündemimize geldi ne de bir görüşme oldu! Net, net, net! Talisca hiç gündemimizde olmadı" ifadeleriyle Brezilyalı futbolcuyla ilgilenmediklerini net bir dille açıkladı. Transfer beklentisine giren taraftara da seslenen Ağaoğlu, "Lütfen hiç kimse gözünü yukarıdaki isimlere dikmesin. Takımın bütçesi bu. Biz bunu aşarsak, Trabzonspor'a tarihin en büyük ihanetlerinden birisini yapmış oluruz." şeklinde konuştu.   SOSA VE NOVAK AÇIKLAMASI   Ahmet Ağaoğlu, beIN Sports'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Jose Sosa ve Filip Novak'ın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Novak'un menajerinin yüksek komisyon istediğini kaydeden Ağaoğlu, "Novak'ın menajeriyle yaşadığımız bir komisyon anlaşmazlığı var. Bizim menajerler için belirlediğimiz bir rakam var, üzerine çıkmak istemiyoruz. Novak'a önerdiğimiz ücret, kulüp ve ülke şartlarında çok çok iyi bir rakam. Novak'ın da o parayla ilgili bir sıkıntısı yok. Menajeri kulübün önerdiği rakamı kabul etmek zorunda. Geldiğimiz süreç o" dedi.   Sosa ile büyük ölçüde anlaşıldığını da belirten menajer, "Jose Sosa ile ücret olarak bir sıkıntımız yok. Sosa ile bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum, profesyonel, takımın kaptanı, takımı en fazla sahiplenen oyunculardan biri. Camianın beklentilerinin çok farkında, profesyonel, beyefendi, takımı her türlü sahiplenen bir oyuncu. Önümüzdeki ay içinde menajeri geldiğinde bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Ağaoğlu'ndan Talisca Sosa ve Novak açıklaması

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beIN Sports'a verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı.

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Hangi amaçla çıktığını bilmediğimiz bir Talisca iddiası var. Ne gündemimize geldi ne de bir görüşme oldu! Net, net, net! Talisca hiç gündemimizde olmadı" ifadeleriyle Brezilyalı futbolcuyla ilgilenmediklerini net bir dille açıkladı. Transfer beklentisine giren taraftara da seslenen Ağaoğlu, "Lütfen hiç kimse gözünü yukarıdaki isimlere dikmesin. Takımın bütçesi bu. Biz bunu aşarsak, Trabzonspor'a tarihin en büyük ihanetlerinden birisini yapmış oluruz." şeklinde konuştu.

 

SOSA VE NOVAK AÇIKLAMASI

 

Ahmet Ağaoğlu, beIN Sports'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Jose Sosa ve Filip Novak'ın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Novak'un menajerinin yüksek komisyon istediğini kaydeden Ağaoğlu, "Novak'ın menajeriyle yaşadığımız bir komisyon anlaşmazlığı var. Bizim menajerler için belirlediğimiz bir rakam var, üzerine çıkmak istemiyoruz. Novak'a önerdiğimiz ücret, kulüp ve ülke şartlarında çok çok iyi bir rakam. Novak'ın da o parayla ilgili bir sıkıntısı yok. Menajeri kulübün önerdiği rakamı kabul etmek zorunda. Geldiğimiz süreç o" dedi.

 

Sosa ile büyük ölçüde anlaşıldığını da belirten menajer, "Jose Sosa ile ücret olarak bir sıkıntımız yok. Sosa ile bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum, profesyonel, takımın kaptanı, takımı en fazla sahiplenen oyunculardan biri. Camianın beklentilerinin çok farkında, profesyonel, beyefendi, takımı her türlü sahiplenen bir oyuncu. Önümüzdeki ay içinde menajeri geldiğinde bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.