B.B. Başkanı Gümrükçüoğlu 3.Erdoğdu Mah Yol Çalışmalarını İnceledi

Genel 05.05.2017 - 14:53, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

B.B. Başkanı Gümrükçüoğlu 3.Erdoğdu Mah Yol Çalışmalarını İnceledi

Erdoğdu Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Mevsim boyunca bu şehrin ana yollarının yapım, bakım, onarımlarını gün ardı kesilmeden devam ettireceğiz” dedi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Asfalt mevsiminin yeni başlamış olmasına rağmen 45 bin ton asfalt üreterek mahalle yollarına seren Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesinin Erdoğdu Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.   Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Erdoğdu Yolu’ndaki asfaltlama çalışmalarını yerinde takip etti. Burada görev yapan mesai arkadaşlarına tatlı ikram eden Gümrükçüoğlu, “Emeğinize elinize kolunuza sağlık. Sizin alın terinizle yaptığınız bu hizmet benim nezdimde en büyük kıymeti olan emektir. Şehrimiz sizlerin emekleri ile daha güzel, daha yaşanılır hale geliyor. Bu yol binlerce insana hizmete eden bir yolumuz. Finişir ile son derece kaliteli bir asfalt seriyoruz. Hem insanlarımızın sağlığının hem de araçların korunmasını temin eden önemli bir çalışma yapıyoruz. Sizlerin mevsim boyu gayretleriyle bu sene bu şehrin ana yollarının yapım, bakım, onarımlarını gün ardı kesilmeden devam ettireceğiz” dedi.   3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Muhtarı Ergun Memiş de yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. 
Erdoğdu Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Mevsim boyunca bu şehrin ana yollarının yapım, bakım, onarımlarını gün ardı kesilmeden devam ettireceğiz” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Asfalt mevsiminin yeni başlamış olmasına rağmen 45 bin ton asfalt üreterek mahalle yollarına seren Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesinin Erdoğdu Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Erdoğdu Yolu’ndaki asfaltlama çalışmalarını yerinde takip etti. Burada görev yapan mesai arkadaşlarına tatlı ikram eden Gümrükçüoğlu, “Emeğinize elinize kolunuza sağlık. Sizin alın terinizle yaptığınız bu hizmet benim nezdimde en büyük kıymeti olan emektir. Şehrimiz sizlerin emekleri ile daha güzel, daha yaşanılır hale geliyor. Bu yol binlerce insana hizmete eden bir yolumuz. Finişir ile son derece kaliteli bir asfalt seriyoruz. Hem insanlarımızın sağlığının hem de araçların korunmasını temin eden önemli bir çalışma yapıyoruz. Sizlerin mevsim boyu gayretleriyle bu sene bu şehrin ana yollarının yapım, bakım, onarımlarını gün ardı kesilmeden devam ettireceğiz” dedi.

 

3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Muhtarı Ergun Memiş de yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.