Avrupa Trabzonspor'u konuşuyor

Trabzonspor 18.06.2020 - 09:55, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Avrupa Trabzonspor'u konuşuyor

Trabzonspor Ligde lider, kupada finalde, bordo-mavililerde keyifler yerinde... Müzesinde yeni kupalara yer açıyor. Avrupa, Fırtına’yı konuşuyor.
Avrupa Trabzonspor'u konuşuyor    Ligde lider, kupada finalde, bordo-mavililerde keyifler yerinde... Müzesinde yeni kupalara yer açıyor. Avrupa, Fırtına’yı konuşuyor.   Rüya gibi bir sezon geçiren Trabzonspor yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi. Ligde bitime 6 maç kala Başakşehir ile puan puana alan Karadeniz temsilcisi, son 2 yılın şampiyonu Galatasaray'dan uzaklaştı. Cimbom'a 6 puan fark atan bordo-mavililer, Başakşehir'e de gol averajında üstünlük kurmuş durumda. Müzesinde çifte kupa için yer açan Fırtına, Sörloth'u, Nwakaemesi ile, Avrupa'nın en çok konuşulan takımı. Yönetim ise camiayı güçlü mesajlarla kenetlendiriyor.   Trabzonspor camiası yıllar sonra gelecek çifte kupanın heyecanını yaşarken, resmi hesaplardan da "Gönüllerde biriz", "Sekizinci Kuşatma", "Evde, iş yerinde, sokakta. Aç müziği dur horona", "Korakor Trabzonspor" sloganlarıyla taraftarını ligde şampiyonluğa, kupada mutlu sona hazırlıyor. Yöneticisinden, hocasına, oyuncusundan, masörüne, tribündeki taraftarından, evinde örgüsüyle dua eden teyzesine kadar tüm şehir zaferlere inanmış ve kenetlendi. Her Trabzonsporlunun aklında artık tek bir cümle var: Yayla çocukları kazanacak.     ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDILAR Kupada Fenerbahçe'yi saf dışı bırakan bordo-mavililer geceyarısı 03.00'te Trabzon'a döndüler. Gecenin ilerleyen saatlerine rağmen yüzlerce taraftar havaalanındaydı. Finale yükselen takımlarını meşalelerle karşıladılar. Trabzon sabahın ilk ışıklarına kadar "Şampiyon" tezahüratlarıyla inledi.     "Sörloth Trabzonspor'un Ronaldo'su" Takım Oyunu programında değerlendirmelerde bulunan Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Trabzonspor'un Fenerbahçe galibiyeti sonrasında Norveçli golcü Sörloth için, "Trabzonspor'un Cristiano Ronaldo'su" ifadelerini kullandı. (aSPOR)
Trabzonspor Ligde lider, kupada finalde, bordo-mavililerde keyifler yerinde... Müzesinde yeni kupalara yer açıyor. Avrupa, Fırtına’yı konuşuyor.

Avrupa Trabzonspor'u konuşuyor 

 

Ligde lider, kupada finalde, bordo-mavililerde keyifler yerinde... Müzesinde yeni kupalara yer açıyor. Avrupa, Fırtına’yı konuşuyor.

 

Rüya gibi bir sezon geçiren Trabzonspor yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi. Ligde bitime 6 maç kala Başakşehir ile puan puana alan Karadeniz temsilcisi, son 2 yılın şampiyonu Galatasaray'dan uzaklaştı. Cimbom'a 6 puan fark atan bordo-mavililer, Başakşehir'e de gol averajında üstünlük kurmuş durumda. Müzesinde çifte kupa için yer açan Fırtına, Sörloth'u, Nwakaemesi ile, Avrupa'nın en çok konuşulan takımı. Yönetim ise camiayı güçlü mesajlarla kenetlendiriyor.

 

Trabzonspor camiası yıllar sonra gelecek çifte kupanın heyecanını yaşarken, resmi hesaplardan da "Gönüllerde biriz", "Sekizinci Kuşatma", "Evde, iş yerinde, sokakta. Aç müziği dur horona", "Korakor Trabzonspor" sloganlarıyla taraftarını ligde şampiyonluğa, kupada mutlu sona hazırlıyor. Yöneticisinden, hocasına, oyuncusundan, masörüne, tribündeki taraftarından, evinde örgüsüyle dua eden teyzesine kadar tüm şehir zaferlere inanmış ve kenetlendi. Her Trabzonsporlunun aklında artık tek bir cümle var: Yayla çocukları kazanacak.

 

 

ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDILAR

Kupada Fenerbahçe'yi saf dışı bırakan bordo-mavililer geceyarısı 03.00'te Trabzon'a döndüler. Gecenin ilerleyen saatlerine rağmen yüzlerce taraftar havaalanındaydı. Finale yükselen takımlarını meşalelerle karşıladılar. Trabzon sabahın ilk ışıklarına kadar "Şampiyon" tezahüratlarıyla inledi.

 

 

"Sörloth Trabzonspor'un Ronaldo'su"

Takım Oyunu programında değerlendirmelerde bulunan Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Trabzonspor'un Fenerbahçe galibiyeti sonrasında Norveçli golcü Sörloth için, "Trabzonspor'un Cristiano Ronaldo'su" ifadelerini kullandı.

(aSPOR)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.