Altay Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel İlk 11'ler

Trabzonspor 04.12.2019 - 09:15, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Altay Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel İlk 11'ler

Altay Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel İlk 11'ler   İzmir Atatürk Stadı’ndaki mücadele bugün saat 18.30’da başlayacak. Serkan Tokat'ın düdük çalacağı karşılaşma A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.   Altay - Trabzonspor muhtemel 11'ler:   Altay: Aydın, Erhan, Gençer, Abdülkerim, Özgür, Yılmaz, Deniz, Leandrinho, Tatos, Putsila, Paixao   Trabzonspor: Erce, Serkan, Hosseini, Fernandes, Abdurrahim, Abdülkadir, Doğan, Yusuf, Avdijaj, Ekuban, Sturridge   Rövanş 19 Aralık’ta   Ünal Karaman, 19 Aralık Perşembe günü oynanacak rövanş öncesi İzmir’den avantanjlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor, takım sakatlar hariç tam kadro İzmir’de.   Daniel Sturridge ilk 11'de   Bordo Mavililerin İngiliz yıldızı sakatlığını tamamen atlattı. Ünal hoca, oyuncusuyla dünkü idmanda tekrar görüşüp oynamaya hazır olup olmadığını sorarken, Sturridge’in Altay maçına 11’de çıkması bekleniyor.   1 yıl sonra Onazi kadroda   Aşil tendonu kopan ve aynı yerden iki kez ameliyat olan Ogenyi Onazi, yaklaşık 1 yıl sonra maç kafilesine alındı. Takımla birlikte İzmir’e giden Nijeryalı orta saha, bugünkü kupa karşılaşmasında yedek kulübesinde olacak. Teknik direktör Ünal Karaman, maçın gidişatına göre Onazi’ye forma verebilir. Sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşmesi bitecek olan Onazi, ortaya koyacağı performans ile bir anlamda kendi kaderini belirleyecek.

Altay Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel İlk 11'ler

 

İzmir Atatürk Stadı’ndaki mücadele bugün saat 18.30’da başlayacak. Serkan Tokat'ın düdük çalacağı karşılaşma A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

 

Altay - Trabzonspor muhtemel 11'ler:

 

Altay: Aydın, Erhan, Gençer, Abdülkerim, Özgür, Yılmaz, Deniz, Leandrinho, Tatos, Putsila, Paixao

 

Trabzonspor: Erce, Serkan, Hosseini, Fernandes, Abdurrahim, Abdülkadir, Doğan, Yusuf, Avdijaj, Ekuban, Sturridge

 

Rövanş 19 Aralık’ta

 

Ünal Karaman, 19 Aralık Perşembe günü oynanacak rövanş öncesi İzmir’den avantanjlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor, takım sakatlar hariç tam kadro İzmir’de.

 

Daniel Sturridge ilk 11'de

 

Bordo Mavililerin İngiliz yıldızı sakatlığını tamamen atlattı. Ünal hoca, oyuncusuyla dünkü idmanda tekrar görüşüp oynamaya hazır olup olmadığını sorarken, Sturridge’in Altay maçına 11’de çıkması bekleniyor.

 

1 yıl sonra Onazi kadroda

 

Aşil tendonu kopan ve aynı yerden iki kez ameliyat olan Ogenyi Onazi, yaklaşık 1 yıl sonra maç kafilesine alındı. Takımla birlikte İzmir’e giden Nijeryalı orta saha, bugünkü kupa karşılaşmasında yedek kulübesinde olacak. Teknik direktör Ünal Karaman, maçın gidişatına göre Onazi’ye forma verebilir. Sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşmesi bitecek olan Onazi, ortaya koyacağı performans ile bir anlamda kendi kaderini belirleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.