Ahmet Ağaoğlu Bariz penaltı pozisyonunda VAR hakemi uyarmamış mı?

Trabzonspor 28.10.2018 - 18:43, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ahmet Ağaoğlu Bariz penaltı pozisyonunda VAR hakemi uyarmamış mı?

"Ahmet Ağaoğlu Bariz penaltı pozisyonunda VAR hakemi uyarmamış mı?"   "Eğer teknolojiye ruh katmak gibi bir şeyi becerdiysek ülkem adına gurur duyarım ancak görünen o ki VAR sistemini de kendimize benzetmişiz." ifadesini kullanan Ağaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:   "Bariz penaltı pozisyonunda VAR hakemi uyarmamış mı? Uyarmışsa da hakemin neden pozisyonu izlemediğini, birilerinin çok ciddi şekilde, herkesi de tatmin edecek şekilde kamuoyuna açıklama zorunluluğu vardır. Aksi takdirde VAR'ın olmadığı dönemlerde ve bugüne kadar masum hakem hataları olarak kamuoyuna yansıtılan tüm hataları da 'teknolojiye rağmen' aynı şekilde devam ettirdiğinizde artık bunlara masum hatalar deme şansınız tamamen ortadan kalkar. Bu durumda ya futbolun kurallarını bilmiyorsunuz ya da teknolojiyi kullanmayı. Belki de gördüğünüzü algılayamıyorsunuz. Yahut daha da trajik olanı, gördüğünüz pozisyonla alakalı karar verecek cesarete sahip değilsiniz. Tabii ki insanın aklına müsabakadan 36 saat önce Antalyaspor Kulübünün maçın hakemi ile ilgili yaptığı açıklamalar da gelmiyor değil."   Ağaoğlu, her zaman olduğu gibi sadece sporcunun değil, sporun her kademesinde görev yapan insanların da zeki, çevik ve ahlaklı olması prensibinden hiçbir zaman ödün verilmemesi gerektiğini, mücadelelerini devam ettireceklerini kaydederek, "Ancak unutulmamalı ki göz göre göre yapılan bu hatalar daha ligin 10. haftasında takımımıza eksi 4 puan olarak yansımıştır. Hakemdir, hata yapar. Eyvallah ama hakemlerin böyle kritik kararlarda 'VAR'a rağmen' hata yapması asla ve asla kabul edilemez." şeklinde sözlerini tamamladı.

"Ahmet Ağaoğlu Bariz penaltı pozisyonunda VAR hakemi uyarmamış mı?"

 

"Eğer teknolojiye ruh katmak gibi bir şeyi becerdiysek ülkem adına gurur duyarım ancak görünen o ki VAR sistemini de kendimize benzetmişiz." ifadesini kullanan Ağaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Bariz penaltı pozisyonunda VAR hakemi uyarmamış mı? Uyarmışsa da hakemin neden pozisyonu izlemediğini, birilerinin çok ciddi şekilde, herkesi de tatmin edecek şekilde kamuoyuna açıklama zorunluluğu vardır. Aksi takdirde VAR'ın olmadığı dönemlerde ve bugüne kadar masum hakem hataları olarak kamuoyuna yansıtılan tüm hataları da 'teknolojiye rağmen' aynı şekilde devam ettirdiğinizde artık bunlara masum hatalar deme şansınız tamamen ortadan kalkar. Bu durumda ya futbolun kurallarını bilmiyorsunuz ya da teknolojiyi kullanmayı. Belki de gördüğünüzü algılayamıyorsunuz. Yahut daha da trajik olanı, gördüğünüz pozisyonla alakalı karar verecek cesarete sahip değilsiniz. Tabii ki insanın aklına müsabakadan 36 saat önce Antalyaspor Kulübünün maçın hakemi ile ilgili yaptığı açıklamalar da gelmiyor değil."

 

Ağaoğlu, her zaman olduğu gibi sadece sporcunun değil, sporun her kademesinde görev yapan insanların da zeki, çevik ve ahlaklı olması prensibinden hiçbir zaman ödün verilmemesi gerektiğini, mücadelelerini devam ettireceklerini kaydederek, "Ancak unutulmamalı ki göz göre göre yapılan bu hatalar daha ligin 10. haftasında takımımıza eksi 4 puan olarak yansımıştır. Hakemdir, hata yapar. Eyvallah ama hakemlerin böyle kritik kararlarda 'VAR'a rağmen' hata yapması asla ve asla kabul edilemez." şeklinde sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.