Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür Açıklaması

Trabzonspor 23.04.2019 - 17:48, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür Açıklaması

Bırakın başka takımın forması ile görmek evlenecekleri zaman elin kızına vermeye bile çekinirim. Türkiye'de hiç kimse onları alamaz.
Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür Açıklaması TRT Spor’un konuğu olan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu genç yıldızlar Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür ile ilgili olarak sezon sonunda biri veya ikisininde satılma gibi bir durumun olup olmadığı sorusuna; Gideceklerse en iyi takımlara gidecekler. Bırakın başka takımın forması ile görmek evlenecekleri zaman elin kızına vermeye bile çekinirim. Onlar bizim için sadece futbolcu değil. Gideceklerse en iyi kulübe en iyi paraya gitmeleri lazım. La Liga'da kümeden kalma mücadelesi veren bir takım 15-20 Milyon Euro verilerse vermem. Devre arasında resmi teklif olmuştu Yusuf’a ama kabul etmemiz mümkün değildi. Avrupa’nın en iyilerine göndermek isterim ki ülke futbolcunu temsil etsinler. Türkiye'de hiç kimse onları alamaz. Rakiplerime niye vereyim. Zaten Türkiye’de kimse kimseden o rakamlara futbolcu alamaz artık. Öyle 5-10-15-20 milyon Euro’ya futbolcu alma dönemi kapandı. Yetiştirecekler. Kulüp başkanları olarak birinci önceliğimiz ülke gençlerine. Biz önce bu ülke gençlerini yetiştireceğiz. Yetmezse dışarıdan oyuncu alacaksınız. Gerçekçi olmak gerekirse Abdülkadir ve Yusuf için toplam 30-40 Milyon Euro aralığında bir rakam eder, cevabını verdi. Ayrıca kulüp kayıtlarında halen olduğunu ve Cardif City takımınında Yusuf Yazıcı için 20 Milyon Euro'yu bulan bir rakam teklif ettiğini söyledi.
Bırakın başka takımın forması ile görmek evlenecekleri zaman elin kızına vermeye bile çekinirim. Türkiye'de hiç kimse onları alamaz.

Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür Açıklaması

TRT Spor’un konuğu olan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu genç yıldızlar Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür ile ilgili olarak sezon sonunda biri veya ikisininde satılma gibi bir durumun olup olmadığı sorusuna;

Gideceklerse en iyi takımlara gidecekler. Bırakın başka takımın forması ile görmek evlenecekleri zaman elin kızına vermeye bile çekinirim. Onlar bizim için sadece futbolcu değil. Gideceklerse en iyi kulübe en iyi paraya gitmeleri lazım. La Liga'da kümeden kalma mücadelesi veren bir takım 15-20 Milyon Euro verilerse vermem. Devre arasında resmi teklif olmuştu Yusuf’a ama kabul etmemiz mümkün değildi. Avrupa’nın en iyilerine göndermek isterim ki ülke futbolcunu temsil etsinler. Türkiye'de hiç kimse onları alamaz. Rakiplerime niye vereyim. Zaten Türkiye’de kimse kimseden o rakamlara futbolcu alamaz artık. Öyle 5-10-15-20 milyon Euro’ya futbolcu alma dönemi kapandı. Yetiştirecekler. Kulüp başkanları olarak birinci önceliğimiz ülke gençlerine. Biz önce bu ülke gençlerini yetiştireceğiz. Yetmezse dışarıdan oyuncu alacaksınız. Gerçekçi olmak gerekirse Abdülkadir ve Yusuf için toplam 30-40 Milyon Euro aralığında bir rakam eder, cevabını verdi.

Ayrıca kulüp kayıtlarında halen olduğunu ve Cardif City takımınında Yusuf Yazıcı için 20 Milyon Euro'yu bulan bir rakam teklif ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.