Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Güler ve MİT Başkanı Kalın ‘Türkiye - Ürdün 3+3 Toplantısı’na katıldı

Genel (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.03.2025 - 14:44, Güncelleme: 09.03.2025 - 14:44
 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Güler ve MİT Başkanı Kalın ‘Türkiye - Ürdün 3+3 Toplantısı’na katıldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Güler ve MİT Başkanı Kalın ‘Türkiye - Ürdün 3+3 Toplantısı’na katıldı
ÜRDÜN, (DHA) - DIŞİŞLERİ Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, ‘Türkiye-Ürdün 3+3 Toplantısı’na katıldı.Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile Ürdün’ün başkenti Amman’da ‘Türkiye-Ürdün 3+3 Toplantısı’na katıldı.Dışişleri Bakanı Fidan, Amman temasları kapsamında bugün Savunma Bakanı Güler ve MİT Başkanı Kalın ile Ürdün, Irak, Lübnan ve Suriyeli mevkidaşlarıyla ‘Beşli Güvenlik Zirvesi’ne katılacak. Toplantının ardından 5 ülkenin Dışişleri Bakanlarının katılımıyla ortak basın toplantısı düzenlenecek. Heyet ayrıca Ürdün Kralı 2’nci Abdullah tarafından kabul edilecek ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla toplantı gerçekleştirecek.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ----------------------------- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın, ‘Türkiye - Ürdün 3+3 Toplantısı’na katıldı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Güler ve MİT Başkanı Kalın ‘Türkiye - Ürdün 3+3 Toplantısı’na katıldı

ÜRDÜN, (DHA) - DIŞİŞLERİ Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, ‘Türkiye-Ürdün 3+3 Toplantısı’na katıldı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile Ürdün’ün başkenti Amman’da ‘Türkiye-Ürdün 3+3 Toplantısı’na katıldı.

Dışişleri Bakanı Fidan, Amman temasları kapsamında bugün Savunma Bakanı Güler ve MİT Başkanı Kalın ile Ürdün, Irak, Lübnan ve Suriyeli mevkidaşlarıyla ‘Beşli Güvenlik Zirvesi’ne katılacak. Toplantının ardından 5 ülkenin Dışişleri Bakanlarının katılımıyla ortak basın toplantısı düzenlenecek. Heyet ayrıca Ürdün Kralı 2’nci Abdullah tarafından kabul edilecek ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla toplantı gerçekleştirecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın, ‘Türkiye - Ürdün 3+3 Toplantısı’na katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.