Taka61Net
Taka61Net
Yağmur
Trabzon · 17°C
Bizi Takip Edin
01 Kasım 2026 - 19:30 - Güncellenme: 01 Kasım 2026 - 19:40 G: 01 Kasım 2026 - 19:40

Cabral'dan Gaziantep FK Maçı Sonrası Çarpıcı Sözler: Biz Bir Aileyiz

Gaziantep FK maçı sonrasında konuşan Gabriel Cabral, takım içerisindeki atmosferin çok iyi olduğunu ve sahada bir aile gibi mücadele ettiklerini söyledi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Cabral'dan Gaziantep FK Maçı Sonrası Çarpıcı Sözler: Biz Bir Aileyiz

Cabral'dan Gaziantep FK Maçı Sonrası Çarpıcı Sözler: Biz Bir Aileyiz

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdüren Trabzonspor'da Sidny Cabral maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Takım içerisindeki harika atmosfere ve aile ortamına dikkat çeken Cabral, maç maç ilerlediklerini belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Papara Park'ta Gaziantep FK'yı konuk eden ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Trabzonspor'da maç sonu sevinç yaşanırken, bordo-mavili futbolcu Gabriel Cabral karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

"İLK YARIDA ZORLANDIK ANCAK GOLÜ BULMAYI BAŞARDIK"

Rakibin savunma kurgusunu aşmakta ilk devrede zorlandıklarını ancak devre biterken gelen golle rahatladıklarını ifade eden Cabral, şu ifadeleri kullandı:

"İlk yarıda gol atabilmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık. Rakibimiz de iyi savunma yapıyordu. İlk yarının son saniyelerinde gol bulmayı başardık. İkinci yarıya da gol atma isteğiyle başladık ve ardından gollerimizi bulduk. Bizim için iyi bir maçtı."

"TAKIM İÇERİSİNDEKİ ATMOSFER OLDUKÇA İYİ"

Takımın yakaladığı hava ve teknik heyetle olan uyumuna değinen başarılı oyuncu, her futbolcunun sahada büyük bir enerjiyle görevini yaptığını vurguladı:

"Kendimizi çok iyi hissediyoruz. Maç maç ilerleyerek kazanmaya devam ediyoruz. Takım içerisindeki atmosfer de oldukça iyi. Hocamızın söylediklerini yerine getiriyoruz. Herkesin takım içerisinde bir görevi var ve hepimiz bu görevleri büyük bir enerjiyle yerine getiriyoruz."

"BİZ BİR TAKIMIZ VE BİRBİRİMİZ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ"

Takım içi uyumun ilk günden beri üst düzeyde olduğunu belirten Cabral, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Tabii ki uyum konusunda herhangi bir sorun yaşamıyoruz. İlk günden beri birlikteyiz. Sonradan aramıza katılan oyuncular da oldu ancak takım ruhumuz oldukça iyi. Biz bir takımız ve sahada birbirimiz için mücadele ediyoruz. Oynadığımız maçlarda da bir aile olduğumuzu görebiliyorsunuz."

Trabzon /Merkez

Kaynak: Trabzonspor

#trabzonspor #cabral #aile

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!