google.com, pub-6169601410457476, DIRECT,
Taka61Net
Taka61Net
Bilinmiyor
Trabzon · 21°C
Bizi Takip Edin
26 Mart 2025 - 14:46 - Güncellenme: 26 Mart 2025 - 15:10 G: 26 Mart 2025 - 15:10

Antalya’daki hastanede çıkan yangın sonrası tahliye edilen hastalar konuştu

Antalya’daki hastanede çıkan yangın sonrası tahliye edilen hastalar konuştu

0 Okunma 0 Paylaşım
Antalya’daki hastanede çıkan yangın sonrası tahliye edilen hastalar konuştu

Antalya’daki hastanede çıkan yangın sonrası tahliye edilen hastalar konuştu

'NASIL İNDİĞİMİZİ BİLMİYORUZ'

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Ortopedi bölümünde tedavi gören Osman Kirkit, 6 gündür yatılı tedavi gördüğünü, eşinin fark etmesiyle yangından kurtulduklarını söyledi. Kirkit, "Asansöre binerken bile aşırı duman vardı. Nasıl indiğimizi bilmiyoruz. Sağlık çalışanları diğer hastaları kurtarmak için kendilerini öne attı. Çalışanlar baya zarar gördü. Biri bayıldı" dedi.

'NEFES ALAMAZ DURUMA GELMİŞTİM'

Yangına yemek yerken yakalandıklarını belirten hasta Ali Osman Karakurt ise “Yemeği bıraktık, hemen çıkmaya çalıştık. Başımda kızım refakatçıydı. Bölümde çalışan bütün sağlıkçılara teşekkür ederiz. Canla başla çalışarak, kendi canlarını hiçe sayarak bizi kurtardılar. Acil servisin asansörüyle indik aşağıya. Nefes alamaz duruma gelmiştim dumandan dolayı. Şükür, kurtulduk. Kalkmam mümkün değildi. Kızıma, 'Kaç sen şuradan, hayatını kurtar. Yanarsam yanayım' dedim. O da 'Babacığım ben seni bırakamam' dedi ve ikimiz de kurtulduk" diye konuştu.

'CANLARINI HİÇE SAYDILAR'

Babasıyla birlikte kurtarıldıklarını kaydeden hasta yakını Hatice Filiz, "Ekip çok güzel çalıştı. Serviste yatanların hepsini kurtardılar. Hemşiremiz en son dumandan öyle etkilendi ki bayıldı. Hemşireler bizim için canlarını hiçe saydı. Gayet güzel bir şekilde atlattık. Tahliyeler çok hızlı oldu. Panik de yapmadık" dedi. (DHA)

Antalya /Merkez

Video

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!