YÜREKLERE SU SERPEN KARAR: Başkan Genç'ten Doğan'a 'Filistin' Tebriği!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’ın Coca-Cola’nın sponsorluk teklifini reddetme kararına tam destek verdi. Başkan Genç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Filistin’de binlerce çocuk katledilirken bu sponsorluk bize yakışmaz." sözleriyle kararı alan Başkan Doğan'ı yürekten tebrik ettiğini duyurdu.
Başkan Genç'ten Vicdani Duruşa Tam Destek
Başkan Ertuğrul Doğan'ın, maddi kaygılar yerine insani ve vicdani değerleri ön planda tutarak Coca-Cola'nın teklifini reddetmesi, şehirdeki en üst düzey isimden de destek gördü.
Paylaşım: Başkan Ahmet Metin Genç, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Trabzonspor camiasının bu duruşundan gurur duyduğunu belirtti.
Vurgulanan Söz: Genç, Başkan Doğan'ın "Filistin’de binlerce çocuk katledilirken bu sponsorluk bize yakışmaz." şeklindeki gerekçesini alıntılayarak kararı onayladı.
Mesaj: Genç, "Coca-Cola’nın sponsorluk teklifini reddeden Trabzonspor’umuzu, gururla yüreğinde taşıyan herkese selam olsun…" ifadelerini kullandı.
Bu tebrik mesajı, Trabzonspor yönetiminin aldığı etik kararın şehrin siyasi ve idari makamlarınca da güçlü şekilde sahiplenildiğini gösterdi.
Coca-Cola’nın sponsorluk teklifini reddeden Trabzonspor’umuzu, gururla yüreğinde taşıyan herkese selam olsun…
“Filistin’de binlerce çocuk katledilirken bu sponsorluk bize yakışmaz.” diyen Başkanımız Ertuğrul Doğan’ı yürekten tebrik ediyorum. pic.twitter.com/vt1ponRR8y