google.com, pub-6169601410457476, DIRECT,
Taka61Net
Taka61Net
Bilinmiyor
Trabzon · 21°C
Bizi Takip Edin
25 Kasım 2022 - 21:50 - Güncellenme: 25 Kasım 2022 - 21:55 G: 25 Kasım 2022 - 21:55

Almanya Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'u Eski Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff, ziyaret etti.

0 Okunma 0 Paylaşım
Almanya Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti

Eski Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Wulff ve beraberindeki heyet, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Yaşar Kibar Güven, Sami Karaman, Lokman Sadıklar, Coşkun Öztürk ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ile görüştü.

"Almanya'da ve Türkiye'de futbol çok seviliyor"

Wulff, futbolun ülkeler ve insanlar arasında bir köprü olduğunu belirterek, "Almanya'da ve Türkiye'de futbol çok seviliyor. Bu da ülkelerimiz ve halklarımız arasındaki iletişimi sağlıyor, güçlendiriyor." ifadelerini kullandı.

"Almanya en çok taraftarımızın olduğu ülkelerin başında geliyor"

Sağıroğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eski Alman Teknik Direktörümüz Sunderman'ın vefatı bizi çok üzmüştü. Kendisini bir kez daha saygı ile anıyoruz. Almanya en çok taraftarımızın olduğu ülkelerin başında geliyor. İlişkilerin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi bizim için büyük önem arz ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

Forma hediye edildi

Sağıroğlu, Wulff'a üzerinde adının yazılı olduğu forma hediye etti. Wulff ve Almanya Doğu Karadeniz Bölgesi Fahri Konsolosu İhsan Alioğlu'nun da yer aldığı heyet, Akyazı Stadyumu'nu gezdi.

Şırnak /Merkez
#Trabzonspor #Cumhurbaşkanı #Christian Wulff

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!