2022 Survivor All Star'da şampiyon kim oldu?

Genel 01.07.2022 - 08:58, Güncelleme: 01.07.2022 - 08:58
 

2022 Survivor All Star'da şampiyon kim oldu?

Yarışmayı Nisa mı, Adem mi kazandı? Survivor büyük ödül ne, şampiyonluk ödülü kaç TL?
SURVIVOR ŞAMPİYON KİM OLDU? Finalin iki ismi geçtiğimiz gün açıklanmıştı. Oynanan kıran kırana mücadelede Adem, Nisa'yı son anda yendi ve adını finale yazdırmıştı. Ardından ise 29 Haziran'da ise SMS oylamalarıyla finale kalan son yarışmacı Nisa oldu. Son dakika... Survivor şampiyonu 30 Haziran bu akşam belli oldu. Survivor 2022 All Star'ın birincisi Nisa Bölükbaşı oldu. Survivor büyük ödül ne, şampiyonluk ödülü kaç TL? Survivor büyük ödül Acın Ilıcalı tarafından açıklanması bekleniyor. Araba ödülünde arabanın fiyatının 2 milyon TL olması sonucu beklentiler gittikçe artmış durumda. Ödül ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken yarışmanın birincisinin 500 bin TL'nin üzerinde para kazanacağı konuşuluyor.
Yarışmayı Nisa mı, Adem mi kazandı? Survivor büyük ödül ne, şampiyonluk ödülü kaç TL?

SURVIVOR ŞAMPİYON KİM OLDU?

Finalin iki ismi geçtiğimiz gün açıklanmıştı. Oynanan kıran kırana mücadelede Adem, Nisa'yı son anda yendi ve adını finale yazdırmıştı. Ardından ise 29 Haziran'da ise SMS oylamalarıyla finale kalan son yarışmacı Nisa oldu.

Son dakika... Survivor şampiyonu 30 Haziran bu akşam belli oldu. Survivor 2022 All Star'ın birincisi Nisa Bölükbaşı oldu.

Survivor büyük ödül ne, şampiyonluk ödülü kaç TL?

Survivor büyük ödül Acın Ilıcalı tarafından açıklanması bekleniyor. Araba ödülünde arabanın fiyatının 2 milyon TL olması sonucu beklentiler gittikçe artmış durumda.

Ödül ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken yarışmanın birincisinin 500 bin TL'nin üzerinde para kazanacağı konuşuluyor.

 2022 Survivor All Star'da şampiyon kim oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.