1461 Trabzon FK'da teknik direktörlüğe Ercümend Coşkundere getirildi

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 19.09.2023 - 17:07, Güncelleme: 19.09.2023 - 17:07
 

1461 Trabzon FK'da teknik direktörlüğe Ercümend Coşkundere getirildi

- TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK'da teknik direktörlüğe Ercümend Coşkundere getirildi.
TRABZON (AA) - TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK'da teknik direktörlüğe Ercümend Coşkundere getirildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Coşkundere, Başkanvekili Suat Hekimoğlu'nun da katıldığı törende, kendisini sezon sonuna kadar bordo-mavi renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Coşkundere, "1461 Trabzon FK yakından tanıdığımız bir camia. Ben de Karadenizliyim. Ulaş hocamız ayrıldı, bize çalışmak nasip oldu. Ulaş hocaya da teşekkür ederiz takıma verdiği emeklerinden dolayı. Önemli bir camiaya geldim. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun futbola bakış açıları ve yaptıkları işler çok doğru. İnşallah hedeflenen şampiyonluğa hep birlikte ulaşacağız." ifadelerini kullandı. Coşkundere, ligin uzun bir maraton olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti: "Bu kalite, puan cetvelindeki yeri yansıtmıyor. Biz şu anki puan durumu ve sıralamayı önemsemiyoruz. Uzun bir maraton var. Bizi hedefe götürecek potansiyelli oyuncu kadrosu, şehir ve yönetim kurulu kadrosu var. İnşallah biz de kendi katkılarımızla hedeflediğimiz yere ulaşırız. Çalışacağız, çok emek sarf etmemiz gerekiyor. Koşan, dinamik, baskılı oynayan, hedefe inanan, doğru oynayan bir takım olması için elimizden geleni yapacağız." Hekimoğlu ise Coşkundere'ye başarı dileyerek, "Kendisi kariyerli bir isim. Doğru tercih yaptığımıza inanıyorum. İnşallah bu sezon sonunda şampiyon olacağız. Hedefimiz şampiyonluk." değerlendirmesinde bulundu.
- TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK'da teknik direktörlüğe Ercümend Coşkundere getirildi.

TRABZON (AA) - TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK'da teknik direktörlüğe Ercümend Coşkundere getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Coşkundere, Başkanvekili Suat Hekimoğlu'nun da katıldığı törende, kendisini sezon sonuna kadar bordo-mavi renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Coşkundere, " 1461 Trabzon FK yakından tanıdığımız bir camia. Ben de Karadenizliyim. Ulaş hocamız ayrıldı, bize çalışmak nasip oldu. Ulaş hocaya da teşekkür ederiz takıma verdiği emeklerinden dolayı. Önemli bir camiaya geldim. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun futbola bakış açıları ve yaptıkları işler çok doğru. İnşallah hedeflenen şampiyonluğa hep birlikte ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Coşkundere, ligin uzun bir maraton olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

"Bu kalite, puan cetvelindeki yeri yansıtmıyor. Biz şu anki puan durumu ve sıralamayı önemsemiyoruz. Uzun bir maraton var. Bizi hedefe götürecek potansiyelli oyuncu kadrosu, şehir ve yönetim kurulu kadrosu var. İnşallah biz de kendi katkılarımızla hedeflediğimiz yere ulaşırız. Çalışacağız, çok emek sarf etmemiz gerekiyor. Koşan, dinamik, baskılı oynayan, hedefe inanan, doğru oynayan bir takım olması için elimizden geleni yapacağız."

Hekimoğlu ise Coşkundere'ye başarı dileyerek, "Kendisi kariyerli bir isim. Doğru tercih yaptığımıza inanıyorum. İnşallah bu sezon sonunda şampiyon olacağız. Hedefimiz şampiyonluk." değerlendirmesinde bulundu.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.