1461 Trabzon FK, Ümit Kurt'u kadrosuna kattı

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 19.07.2023 - 18:35, Güncelleme: 19.07.2023 - 18:36
 

1461 Trabzon FK, Ümit Kurt'u kadrosuna kattı

TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK, stoper Ümit Kurt ile sözleşme imzaladı.
TRABZON (AA) - TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK, stoper Ümit Kurt ile sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, önceki sezon TFF 1. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor'un formasını giyen 32 yaşındaki Ümit Kurt ile Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde 2 yıllık sözleşme imzalandı. Kulüp başkan yardımcısı Cengiz Tosun, törende yaptığı konuşmada, "Ümit kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncuydu. Bu sezon hedefe oynayan bir 1461 Trabzon FK olacak. Bunun için de takımımıza kaliteli isimleri transfer etmeye devam edeceğiz." dedi. Hedefi şampiyonluk olduğu için 1461 Trabzon'u tercih ettiğini belirten Kurt ise "Benim için her zaman hedef şampiyonluk olmuştur. İnşallah, güzel bir aile ortamı ve başarılı bir şekilde, sezonu şampiyonluk ile tamamlayacağız." değerlendirmesinde bulundu. İmza törenine katılan Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Başkan Yardımcıları Mehmet Turhal ile Cengiz Tosun ve Sportif Direktör Onur Çebi, kulübe transfer olan futbolcu Ümit Kurt'a başarı dileklerinde bulundu.
TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK, stoper Ümit Kurt ile sözleşme imzaladı.

TRABZON (AA) - TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK, stoper Ümit Kurt ile sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, önceki sezon TFF 1. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor'un formasını giyen 32 yaşındaki Ümit Kurt ile Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp başkan yardımcısı Cengiz Tosun, törende yaptığı konuşmada, "Ümit kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncuydu. Bu sezon hedefe oynayan bir 1461 Trabzon FK olacak. Bunun için de takımımıza kaliteli isimleri transfer etmeye devam edeceğiz." dedi.

Hedefi şampiyonluk olduğu için 1461 Trabzon'u tercih ettiğini belirten Kurt ise "Benim için her zaman hedef şampiyonluk olmuştur. İnşallah, güzel bir aile ortamı ve başarılı bir şekilde, sezonu şampiyonluk ile tamamlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

İmza törenine katılan Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Başkan Yardımcıları Mehmet Turhal ile Cengiz Tosun ve Sportif Direktör Onur Çebi, kulübe transfer olan futbolcu Ümit Kurt'a başarı dileklerinde bulundu.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.