1461 Trabzon FK, Safa Kınalı ile sözleşme imzaladı

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 25.07.2023 - 15:31, Güncelleme: 25.07.2023 - 16:52
 

1461 Trabzon FK, Safa Kınalı ile sözleşme imzaladı

1461 Trabzon FK, Safa Kınalı ile sözleşme imzaladı
1461 Trabzon FK, Trabzonspor'dan Safa Kınalı'yı kiraladı TRABZON (AA) - TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK, Trabzonspor'dan Safa Kınalı'yı kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Başkan Yardımcısı Alper Bektaş'ın katıldığı törende, Kınalı ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Şampiyonlukla üst lige çıkmak istediklerini belirten Bektaş, "Safa tanıdığımız, bildiğimiz bir oyuncu. Bize katkısı oldukça fazla olacaktır. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuruyoruz. İnşallah o sene, bu sene olacak." ifadesini kullandı. Trabzonlu olduğunu anımsatan Kınalı ise "Trabzon'da 1461 Trabzon FK'da forma giyeceğim için mutluyum. Bugün antrenmana çıktım. Takımda güzel bir hava var. Bu hava, sezon sonunda bizi şampiyonluğa taşıyacaktır." değerlendirmesinde bulundu. Törene, Kulüp Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şengün ve Sportif Direktör Onur Çebi de katıldı.
1461 Trabzon FK, Safa Kınalı ile sözleşme imzaladı


1461 Trabzon FK, Trabzonspor'dan Safa Kınalı'yı kiraladı

TRABZON (AA) - TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK, Trabzonspor'dan Safa Kınalı'yı kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Başkan Yardımcısı Alper Bektaş'ın katıldığı törende, Kınalı ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Şampiyonlukla üst lige çıkmak istediklerini belirten Bektaş, "Safa tanıdığımız, bildiğimiz bir oyuncu. Bize katkısı oldukça fazla olacaktır. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuruyoruz. İnşallah o sene, bu sene olacak." ifadesini kullandı.

Trabzonlu olduğunu anımsatan Kınalı ise "Trabzon'da 1461 Trabzon FK'da forma giyeceğim için mutluyum. Bugün antrenmana çıktım. Takımda güzel bir hava var. Bu hava, sezon sonunda bizi şampiyonluğa taşıyacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Törene, Kulüp Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şengün ve Sportif Direktör Onur Çebi de katıldı.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.