Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor'un ellerinde Trabzon'a geldi

Trabzonspor 30.07.2020 - 09:25, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor'un ellerinde Trabzon'a geldi

Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor'un ellerinde Trabzon'a geldi   Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası ile kazanan Trabzon’a döndü.   Türk Havayolları’na ait özel bir uçakla 03.00’de İstanbul’dan hareket eden Bordo Mavililer, 04.45’de Trabzon’ Havalimanı’na indi. İstanbul’dan dönen kafileyi Trabzon’da taraftar meşaleler ve marşlar eşliğinde karşıladı.   Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular karşılamaya gelen tüm taraftarlara teşekkür ederek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gitti.

Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor'un ellerinde Trabzon'a geldi

 

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası ile kazanan Trabzon’a döndü.

 

Türk Havayolları’na ait özel bir uçakla 03.00’de İstanbul’dan hareket eden Bordo Mavililer, 04.45’de Trabzon’ Havalimanı’na indi. İstanbul’dan dönen kafileyi Trabzon’da taraftar meşaleler ve marşlar eşliğinde karşıladı.

 

Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular karşılamaya gelen tüm taraftarlara teşekkür ederek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.