Yusuf Yazıcı'ya 20 milyon euro

Trabzonspor 05.07.2019 - 11:16, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Yusuf Yazıcı'ya 20 milyon euro

Fransa basınında dün Yusuf için yeni bir iddia daha ortaya atıldı.
Yusuf Yazıcı'ya 20 milyon euro Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun “Satmayı düşünmüyoruz” dediği Yusuf Yazıcı için Lille önce 12 milyon Euro'luk bir teklifte bulunmuş sonrasında da 15 milyon Euro'ya kadar çıkmıştı.    Fransa basınında dün Yusuf için yeni bir iddia daha ortaya atıldı.   Lille’in 22 yaşındaki Yusuf’la 3+1 yıllık sözleşmede uzlaştığı, Trabzonspor’a da bonservisi için bonuslarla birlikte 20 milyon Euro'luk yeni bir öneride bulunduğu ileri sürüldü. Fransız kulübünün Bordo-Mavililer’e bir sonraki satıştan yüzde 15 pay vereceği de vurgulandı. Trabzonspor’un buna henüz bir cevap vermediği belirtildi.
Fransa basınında dün Yusuf için yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Yusuf Yazıcı'ya 20 milyon euro

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun “Satmayı düşünmüyoruz” dediği Yusuf Yazıcı için Lille önce 12 milyon Euro'luk bir teklifte bulunmuş sonrasında da 15 milyon Euro'ya kadar çıkmıştı.

 

 Fransa basınında dün Yusuf için yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

 

Lille’in 22 yaşındaki Yusuf’la 3+1 yıllık sözleşmede uzlaştığı, Trabzonspor’a da bonservisi için bonuslarla birlikte 20 milyon Euro'luk yeni bir öneride bulunduğu ileri sürüldü. Fransız kulübünün Bordo-Mavililer’e bir sonraki satıştan yüzde 15 pay vereceği de vurgulandı. Trabzonspor’un buna henüz bir cevap vermediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.